Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το πρώτο τρέιλερ της σειράς Minority Report διαφωνεί ηθικά με την ταινία

    MinorityReport-tv-636x395

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3f3f3f” arrow=”yes” align=”left”]Minority Report – Trailer[/quote]

    Η αμερικάνικη σειρά Minority Report που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Steven Spielberg παρουσίασε το πρώτο της τρέιλερ που φαίνεται να διαφοροποιείται από τη ηθική της ταινίας.

    Βρισκόμαστε πλέον σε μία εποχή που το πρόγραμμα πρόβλεψης θανάτων έχει σταματήσει. Οι τρείς προφήτες δεν είναι πλέον «αιχμάλωτοι» του κράτους αλλά συνεχίζουν τα έχουν τα οράματα τους σχετικά με τα εγκλήματα που πρόκειται να συμβούν. Παρόλα αυτά, η απουσία υποδομής (όπως ήταν παλιότερα η αστυνομία) δεν τους επιτρέπει να προλάβουν κάποιο έγκλημα.

    Η σειρά δείχνει από το πρώτο της τρέιλερ ότι έχει κρατήσει κάποιες οπτικές και στιλιστικές αναφορές στην ταινία, όπως τα όπλα και τα ηλεκτρόδια που διαβάζουν το εγκέφαλο. Επίσης χρησιμοποιεί μερικά χαρακτηριστικά της αρχικής ιστορίας όπως την αποτελεσματικότητα των τριών προφητών όταν δουλεύουν μαζί που μαζί με τη εντυπωσιακή δράση φαίνεται ότι θα κρατήσουν πολλούς θεατές.

    [ad id=”6783″]

    Η ιδεολογική αντίθεση βέβαια είναι κάτι που μας προβληματίζει καθώς απ’ ότι φαίνεται από αυτό το μικρό δείγμα, οι δημιουργοί υπονοούν τη χρησιμότητα και το κοινωνικό κέρδος από την πρόβλεψη ενός φόνου παρά το ηθικό δίλλημα για το άνθρωπο και την ελεύθερη επιλογή που πρότασσε η σπουδαία ταινία του Steven Spielberg.

    Σε κάθε περίπτωση το ερχόμενο φθινόπωρο που η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FOX θα μάθουμε το πραγματικό ηθικό της πρόσωπο.

    https://www.youtube.com/watch?v=_fLl-DMzxrk

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ