Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το σχόλιο της Τζίμα για τις φωτιές που ξεσήκωσε το Twitter

    Το σχόλιο της Ράνιας Τζίμα για τις φωτιές  άνοιξε συζήτηση στο twitter, έπειτα και από την απάντηση που έδωσαν χθες (χωρίς να την κατονομάσουν) οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος.

    Η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την περασμένη Τετάρτη (19/7) ανέφερε ότι: «Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η εικόνα στη χώρα μας είναι αποκαρδιωτική.

    Βλέπουμε την ίδια απόγνωση, ξανά και ξανά, στα μάτια των πολιτών, ακούμε ξανά και ξανά τη μόνιμη επωδό “πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή”, η αξία της οποίας φυσικά δεν αποτιμάται.

    Αναρωτιέμαι όμως, σε αυτή τη χώρα είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε κάθε καλοκαίρι 40-50-60-100 σπίτια να καίγονται;».

    Η αντίδραση από Οικονόμου – Παυλόπουλο

    Το πρωί της Παρασκευής (21/7) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Οικονόμου, χωρίς να κατονομάσει τη Ράνια Τζίμα, σχολίασε: «…κάποιοι μοιάζει να θέλουν να ζήσουμε και αλλά δράματα με τις πυρκαγιές γιατί ακούω κάτι φράσεις τύπου “φτάνει πια με αυτό το πρώτα οι άνθρωποι”, δηλαδή δεν θέλουμε να σωθούν ανθρώπινες ζωές…;

    Στο Μάτι χάθηκαν ζωές, μωρά παιδιά, τότε έκλαιγαν και αυτοί οι δήθεν δημοσιογράφοι. Όλα φτιάχνονται, όχι οι άνθρωποι, μιλάμε για τραγωδίες, να προσέχουμε μερικοί, να αφήσουμε τον χαβαλέ».

    Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Άκης Παυλόπουλος, αναφέροντας πως «πριν την τραγωδία (Μάτι) δεν είχαμε την κουλτούρα της εκκένωσης. Χανόταν χρόνος και όταν φτάσαμε στην τραγωδία, είπαμε “όχι”».

    Ο Δημήτρης Οικονόμου ξαναπήρε τον λόγο και σε έντονο ύφος πρόσθεσε: «Αυτή η ιερή αγανάκτηση κάποιων συναδέλφων καλό είναι να κοπεί με μαχαίρι ή αλλιώς να τούς την κόψει κάποιος άλλος…».

    Τι σχολίασε το twitter

    Έπειτα από την τοποθέτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, το twitter ξεκίνησε να σχολιάζει τα όσα είπε η Ράνια Τζίμα με αρκετά tweets να παρουσιάζουν ένα βίντεο το οποίο «κόβεται» πριν ολοκληρωθεί όλη η φράση της δημοσιογράφου.

    Τα σχόλια μοιράστηκαν, με κάποιους χρήστες να κατηγορούν τη Ράνια Τζίμα με βάση τα όσα ακούγονται στο αποσπασματικό βίντεο και κάποιοι άλλοι να αναφέρουν ότι η δημοσιογράφος έγινε το εξιλαστήριο θύμα για τις φωτιές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX