Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το “Secret Invasion” θα πάει το ‘παρανοϊκό θρίλερ’ ένα βήμα παραπέρα

    Το "Secret Invasion" θα πάει το 'παρανοϊκό θρίλερ' ένα βήμα παραπέρα

    Το “Secret Invasion” έχει βάλει ως στόχο να πάει το ‘παρανοϊκό θρίλερ’ που είχαμε γνωρίσει μέσω του “Captain America: The Winter Solider” (2014) ‘ένα βήμα παραπέρα’.

    “Το ‘Winter Soldier’ μάς έδωσε σίγουρα πολύ αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαμε να πούμε μια ιστορία σε αυτό το διάστημα που είχε την αίσθηση του παρανοϊκού θρίλερ”, είπε ο παραγωγός Jonathon Schwartz στο περιοδικό Total Film (μέσω GamesRadar). “Το ‘Secret Invasion’ το πάει ένα βήμα παραπέρα και πραγματικά μαθαίνεις πολλά για τον Nick Fury. Είναι περισσότερο επικεντρωμένο στον χαρακτήρα με έναν τρόπο που πραγματικά αγαπώ”.

    Από τη μεριά του, ο σκηνοθέτης Ali Selim μίλησε για τη διαφορετικότητα της σειράς με τα άλλα projects του MCU, λέγοντας τα εξής: “Οι πρώτες συζητήσεις που είχα με την Marvel ήταν, ‘Κανείς δεν θα πετά στον αέρα στη σειρά'”, είπε. “Συνειδητοποίησα, ‘Ναι, κάνουν κάτι πολύ διαφορετικό και αυτό είναι συναρπαστικό'”.

    Το “Secret Invasion” βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς που κυκλοφόρησε το 2008. H επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Η νέα σειρά των Marvel Studios, ‘Secret Invasion’, “λαμβάνει χώρα στο παρόν του MCU, όπου ο Nick Fury (Samuel L. Jackson) μαθαίνει ότι μια κρυφή εισβολή στην Γη από μια φατρία των Skrulls. Ο Fury συνεργάζεται με τους συμμάχους του, Everett Ross (Martin Freeman), Maria Hill (Cobie Smulders) και τον Skrull Talos (Ben Mendelsohn), που έχει κάνει τη ζωή του στην Γη. Μαζί τρέχουν ενάντια στον χρόνο για να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή των Skrull και να σώσουν την ανθρωπότητα”.

    Εκτός των προαναφερώμενων, πρόκειται να δούμε και τους Emilia Clarke ως G’iah, Kingsley Ben-Adir ως Gravik, Dermot Mulroney ως τον Πρόεδρος των ΗΠΑ Ritson, Olivia Colman ως Sonya Falswort και Christopher McDonald, Killian Scott, Carmen Ejogo και Charlayne Woodard σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Άλλος σκηνοθέτης είναι και ο Thomas Bezucha, ενώ το σενάριο έχει γραφτεί από τον Kyle Bradstreet, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Brad Winderbaum.

    Το “Secret Invasion” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 21 Ιουνίου 2023 και θα αποτελείται απο έξι επεισόδια. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ