Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το “Sex Education” κορυφώνει στο Top 10 του Netflix

    Η τέταρτη σεζόν του “Sex Education” έκανε την πρεμιέρα της στο Netflix την εβδομάδα που μας πέρασε και – όπως ήταν φυσικό – βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 με 12 εκ. views και 97,6 εκ. ώρες προβολής.

    Η σειρά ξέφυγε κατά πολύ από το ντοκιμαντέρ της δεύτερης θέσης, το “Murdaugh Murders: A Southern Scandal”, του οποίου η δεύτερη σεζόν έκανε – επίσης – το ντεμπούτο της την περασμένη εβδομάδα. ‘Γηραιότερο’ στην δεκάδα είναι το “One Piece”, το οποίο, μπορεί να διάνυσε την τέταρτη εβδομάδα του, αλλά κυριάρχησε στην τρίτη θέση με 6,2 εκ. views. Δείτε το Top 10 παρακάτω:

    Το "Sex Education" κορυφώνει στο Top 10 του Netflix
    To Top 10 των σειρών (μέσω Netflix)

    Όσον αφορά τις ταινίες, το “Love at First Sight” ξανακυριάρχησε στην λίστα με 15,2 εκ. views, κάπως ανεβασμένα σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα (που προβλήθηκε για μόλις 14,1 εκ. φορές), ενώ το πολυαναμενόμενο reboot, “Spy Kids: Armageddon”, του Robert Rodriguez βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 6,7 εκ. views. Από την άλλη, ραγδαία πτώση είδε το “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah”, το οποίο από την δεύτερη θέση της περασμένης εβδομάδας, βρέθηκε στην τελευταία με 2,5 εκ. views. Δείτε την δεκάδα παρακάτω:

    Το "Sex Education" κορυφώνει στο Top 10 του Netflix
    To Top 10 των ταινιών (μέσω Netflix)

    Αναφορικά, όσον αφορά τα μη αγγλόφωνα project, το Ινδικό “Jaane Jaan” και το Γερμανικό “Dear Child” κυριάρχησαν τις εκάστοτε λίστες με 8,1 εκ. και 10,4 εκ. views, αντίστοιχα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX