Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το sex είναι καλύτερο και από την γυμναστική!

    Το sex είναι καλύτερο και από την γυμναστική!

    Όσοι κάνουν sex ζουν περισσότερο, και είναι ευεργετικό στο μυαλό…

    Οι άντρες που κάνουν συχνότερα σεξ έχουν την τάση να ζουν περισσότερο – Οι γυναίκες που απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και επτά ή οκτώ χρόνια περισσότερα από αυτούς που αδιαφορούν για το σεξ.

    Μπορεί τελικά το σεξ να μην καίει τόσες θερμίδες αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα παρατήσετε. Τον τελευταίο καιρό οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να διαφωνούν για το συγκεκριμένο θέμα.

    Παλιότερα γνωρίζαμε πως το σεξ είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα για να χάνεις θερμίδες, αλλά πλέον ξεπηδούν όλο και περισσότερες έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.

    Σίγουρα η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά μέχρι να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές της ας παραθέσουμε μερικούς λόγους για τους οποίους θα προτιμούσαμε το σεξ από τη γυμναστική:

    Και το να σκέφτεστε το σεξ, κάνει καλό στο μυαλό

    Το 2009 ο Jens Forster, ανακάλυψε πως οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι που σκέπτονταν το σεξ τα πήγαν πολύ καλύτερα σε ερωτήσεις που απαιτούσαν κριτική σκέψη στις εξετάσεις, από αυτούς που είχαν βγάλει το σεξ από το μυαλό τους Σας βοηθάει να ζείτε περισσότερο

    Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε το 1993, υποστήριξε πως το σεξ είναι σύμμαχος της μακροζωίας. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άντρες που κάνανε συχνότερα σεξ είχαν την τάση να ζουν περισσότερο, ενώ οι γυναίκες που δήλωσαν πως απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και επτά ή οκτώ χρόνια περισσότερα από αυτούς που αδιαφορούσαν για το σεξ.

    sex2Ελαττώνει τον πόνο

    Η ορμόνη αυτή, η οξυτοκίνη, που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πραγματικός εφιάλτης για τον πόνο. Ένας σεξολόγος ονόματι Beverly Whiple, το 1985 διαπίστωσε ότι στις γυναίκες που είχαν έρθει σε οργασμό, το όριο ανοχής του πόνου και το όριο ανίχνευσης του πόνου αυξήθηκε 74,6% και 106,7% αντίστοιχα.

    Ελαττώνει το στρες

    Αρκετές έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως όσοι κάνουν συχνά σεξ έχουν χαμηλότερη πίεση σε αγχώδεις καταστάσεις από ότι αυτοί που δεν κάνουν και τόσο συχνά.

    Bοηθάει στον ύπνο

    Οι ενδορφίνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ βοηθάνε τον οργανισμό να χαλαρώσει και προσφέρουν έναν καλύτερο ύπνο μετά από αυτό.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ