Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Το Shadow and Bone (και άλλες σειρές) ακυρώνει το Netflix

    Το Shadow and Bone (και άλλες σειρές) ακυρώνει το Netflix

    Με τις απεργίες του Χόλιγουντ να έχουν τελειώσει, τα κανάλια έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις ανανεώσεις και τις ακυρώσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

    Το ίδιο έκανε και το Netflix, φέρνοντας – ωστόσο – κακά μαντάτα για κάποιους από τους συνδρομητές της. Σύμφωνα με το Deadline, τόσο το “Shadow and Bone”, όσο και τα “Glamorous”, “Agent Elvis”, “Farzar” και “Captain Fall” θα μπουν στο ράφι για πάντα και δεν θα επιστρέψουν για νέους κύκλους επεισοδίων.

    Ο λόγος των ακυρώσεων είναι ένας συνδυασμός του κόστους παραγωγής σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και των προβλημάτων στα προγράμματα των ίδιων των ηθοποιών.

    Από τις παραπάνω, το “Shadow and Bone” ήταν η γνωστότερη, η οποία βασιζόταν στα μυθιστορήματα της Leigh Bardugo και λεγόταν ότι θα άνοιγε την πόρτα για την δημιουργία ενός franchise, που θα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, και ένα spin-off. Ωστόσο, με την ακύρωση της κύριας σειράς, το project που θα περιστρεφόταν γύρω από τα Crows μπήκε επίσης στο ράφι. Στην σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Ben Barnes, Jessie Mei Li, Patrick Gibson, Lewis Tan, Kit Young, Anna Leong Brophy, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Daisy Head, Danielle Galligan, Calahan Skogman και Jack Wolfe. Οι δύο σεζόν έφεραν από οχτώ επεισόδια και έφτασαν με την βοήθεια του Eric Heisserer.

    Το “Agent Elvis” ήταν κινουμένων σχεδίων και ακολουθούσε τον “Elvis Presley που πετά τη λευκή ολόσωμη φόρμα του, φορά έναν προωθητήρα και συμμετέχει σε ένα μυστικό κρατικό κατασκοπευτικό πρόγραμμα κατά των σκοτεινών δυνάμεων που απειλούν τη χώρα, συνεχίζοντας παράλληλα να δουλεύει ως βασιλιάς του ροκ εν ρολ”, όπως έλεγε η επίσημη σύνοψη. Ο Matthew McConaughey δάνειζε την φωνή του στον ομότιτλο χαρακτήρα, ενώ οι Priscilla Presley και John Eddie ήταν δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά ήρθε από την Sony Pictures Animation, το ίδιο στούντιο που έφερε το “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018) και το sequel του και ο Mike Arnold ήταν showrunner, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός.

    Όλες οι υπόλοιπες σειρές έφεραν από μια σεζόν μόνο και ήταν live-action. Πως σας φαίνονται οι ακυρώσεις τους; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ