Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Shrinking ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Το Shrinking ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Το Apple TV+ ανακοίνωσε ότι η νέα του σειρά, το “Shrinking”, θα επιστρέψει στις οθόνες των συνδρομητών για δεύτερη σεζόν.

    Η σειρά “ακολουθεί έναν πενθούντα θεραπευτή που αρχίζει να παραβαίνει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του τι ακριβώς σκέφτεται. Αγνοώντας την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων… συμπεριλαμβανομένης της δικής του”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jason Segel, Bill Lawrence και Brett Goldstein, ενώ άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Neil Goldman, Jeff Ingold, Liza Katzer, James Ponsoldt και Randall Keenan Winston. Πρωταγωνιστές είναι οι Jason Segel ως Jimmy Laird, Jessica Williams ως Gaby, Luke Tennie ως Sean, Michael Urie ως Brian, Lukita Maxwell ως Alice, Christa Miller ως Liz και Harrison Ford ως Dr. Paul Rhoades. Μάλιστα, αυτός είναι και ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του Ford, ο οποίος είναι γνωστός μέσα από μεγάλα κινηματογραφικά franchise, όπως τα “Star Wars” και “Indiana Jones”.

    Όπως είπαμε δημιουργοί είναι οι Lawrence και Goldstein, γνωστοί μέσα από το “Ted Lasso”, όπου κατέχουν παρόμοιους ρόλους, πλάι στον Jason Sudeikis. Επιπλέον ρόλο κατέχει ο Goldstein, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Roy Kent, ερμηνεία που του έχει χαρίσει δύο βραβεία Emmy. Η εν λόγω σειρά πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του τελευταίου της κύκλου μέσα στον μήνα. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι νεότερο φέρει η συνδρομητική εδώ.

    Το “Shrinking” έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, με το φινάλε να έχει οριστεί για τις 24 Μαρτίου. Έχετε δει την σειρά; Πώς σας φάνηκαν τα νέα της ανανέωσης; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ