Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το spin-οff για το Arkham θα είναι μέρος του DCU του James Gunn

    Το spin-οff για το Arkham θα είναι μέρος του DCU του James Gunn

    Ο James Gunn, συν-CEO για τα DC Studios, συνέχισε τις αποκαλύψεις του για το μέλλον του franchise και αυτήν την φορά μιλάει για το Batverse του Matt Reeves.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του στο Thread, η επερχόμενη spin-off σειρά που θα επικεντρώνεται στο Arkham, δεν θα είναι μέρος του DC Elseworlds, όπως η ταινία “The Batman”, το sequel της και το τηλεοπτικό “The Penguin”, αλλά θα λαμβάνει χώρα στο κύριο timeline του DCU.

    “Αυτή τη στιγμή ο Matt κάνει την παραγωγή του ‘Arkham’ ως σειρά του DCU, οπότε υπάρχουν μόνο τα δύο προς το παρόν”, είπε ο Gunn. “Αγαπάμε τον Matt ως σκηνοθέτη και παραγωγό, επομένως θα κάνει παραγωγή ιστοριών τόσο στο σύμπαν του ‘The Batman’, όσο και στο DCU”. Κατά πως φαίνεται, αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής και μια από “τις πρώτες ιδέες” για τις οποίες συμφώνησε ο Gunn και ο Peter Safran. Δείτε όσα έγραψε παρακάτω:

    Post by @jamesgunn View on Threads

    Η εν λόγω σειρά ήταν και η πρώτη που είχε ανακοινωθεί πριν ακόμα βγει η ταινία στους κινηματογράφους και λεγόταν ότι θα επικεντρώνεται στον Jim Gordon του Jeffrey Wright. Ωστόσο, μετέπειτα συνέντευξη του Reeves προϊδέασε την αλλαγή του κεντρικού μέρους που θα λαμβάνει χώρα η ιστορία, δηλαδή στο Arkham Asylum. Showrunner θα είναι ο Joe Barton, ο οποίος ανέλαβε την θέση μετά την αποχώρηση του Terence Winter. Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής.

    Για όσους δεν γνωρίζουν, το DC Elseworlds, όπως και τα κόμικς, είναι ένα μέρος όπου μπορούν να ειπωθούν ιστορίες για τους αγαπημένους μας ήρωες και κακούς με τρόπο που δεν επηρεάζει το μεγαλύτερο συνδεδεμένο σύμπαν του DCU. Εκτός από το “The Batman” και το “The Penguin”, το “Team Titans Go”, το “Joker” και το επερχόμενο sequel του ‘ζουν’ σε αυτό το σύμπαν.

    Τα σχόλια αυτά ακολουθούν τις πρόσφατες εξηγήσεις του Gunn στο γιατί το “The Batman” ανήκει στο DC Elseworlds. Δείτε όλες τις σειρές και τις ταινίες της DC που αναμένουμε στο μέλλον, με πιο πρόσφατο το “Aquaman and the Lost Kingdom” (21 Δεκεμβρίου – Ελλάδα), για το οποίο τρέχει αυτήν την περίοδο και ο διαγωνισμός μας για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την avant-première.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ