Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tales of the Jedi θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν

    Tales of the Jedi θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν

    Στο Star Wars Celebration 2023, ο Dave Filoni επιβεβαίωσε ότι το “Star Wars: Tales of the Jedi” θα επιστρέψει επίσημα για δεύτερη σεζόν.

    Ο Filoni μοιράστηκε τα νέα στο τέλος ενός πάνελ για τον εορτασμό της 15ης επετείου του “Star Wars: The Clone Wars” και αποκάλυψε ότι του άρεσε η δουλειά στην πρώτη σεζόν τόσο πολύ που ήθελε να συνεχιστεί.

    “Το Tales of the Jedi ήταν τόσο διασκεδαστικό την πρώτη φορά, αποφάσισα να κάνω κι άλλο”, είπε η Filoni.

    Για όσους δεν γνωρίζουν, η πρώτη σεζόν του “Tales of the Jedi” αφηγήθηκε την ιστορία της Ahsoka και του Count Dooku σε διάφορα σημεία της ζωής τους και είδε επίσης τον Liam Neeson να επιστρέφει ως η φωνή του Qui-Gon Jinn.

    Στην κριτική μας για το “Star Wars: Tales of the Jedi”, είπαμε ότι “Η επιλογή των δύο αυτών ηρώων δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή. Αρχικά έχουμε τον Dooku για τον οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά για το παρελθόν του και από την άλλη έχουμε την Ahsoka, την οποία έχουμε απολαύσει με το παραπάνω. Οι δύο χαρακτήρες έρχονται σε αντίθεση και ιστορικά. Από την μία ο Dooku πέφτει στο σκοτάδι και την απελπισία χωρίς να μπορεί να σταματήσει, από την άλλη η Ahsoka όταν βρίσκεται εξίσου προδομένη από το Jedi Order βρίσκει τρόπο να το παλέψει.”.

    Μπορείτε να δείτε την πρώτη σεζόν στο Disney+.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ