Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το teaser trailer του “Foundation” ανακοινώνει την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

    Το Apple TV+ μοιράστηκε το teaser trailer της δεύτερης σεζόν του “Foundation” και αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στις 14 Ιουλίου με ένα επεισόδιο να προβάλλεται ανά βδομάδα.

    Το βίντεο, που μπορείτε να δείτε και μόνοι σας παρακάτω, ξεκινά έναν αιώνα μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν. Τα πλάνα παρουσιάζουν τις εντάσεις στον γαλαξία, καθώς η εκδικητική βασίλισσα σχεδιάζει να καταστρέψει την Empire από μέσα προς τα έξω, ενώ μια ομάδα εξορισμένων προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα. Στις σκηνές που ακολουθούν θα μπορέσετε να δείτε και αρκετά από τα μέλη του cast που ήδη γνωρίζουμε, μεταξύ άλλων τους Jared Harris ως Hari Seldon, Lee Pace ως Brother Day και Lou Llobell ως Gaal Dornick. Οι δύο πρώτοι είναι μέλη στην ομάδα που ανακαλύπτουν την αποικία των Mentalics που έχουν ψυχικές ικανότητες που απειλούν να αλλάξουν την ψυχοϊστορία.

    Η σειρά επιστημονικής φαντασίας βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του Isaac Asimov που ξεκίνησαν το 1951 και μας λέει την ιστορία του επιστήμονα Hari Seldon που προβλέπει την επικείμενη πτώση της Empire. Οι Cleons, μια σειρά από αυτοκρατορικούς κλώνους θα τον εξορίσει μαζί με τους πιστούς ακόλουθούς τους σε έναν πλανήτη στην άκρη του Γαλαξία όπου θα ιδρύσουν την Foundation σε μια προσπάθεια να ξαναχτίσουν και να διατηρήσουν το μέλλον του πολιτισμού.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Leah Harvey ως Salvor Hardin, Laura Birn ως Demerzel, Terrence Mann ως Brother Dusk και Cassian Bilton ως Brother Dawn, ενώ νέες εισαγωγές θα είναι αυτές των Isabella Laughland ως Brother Constant, Kulvinder Ghir ως Poly Verisof, Sandra Yi Sencindiver ως Enjoiner Rue, Ella-Rae Smith ως Queen Sareth of Cloud Dominion, Dimitri Leonidas ως Hober Mallow, Ben Daniels ως Bel Roise, Holt McCallany ως Jaegger Fount, Mikael Persbrandt ως Warlord of Kalgan, Rachel House ως Tellem Bond και Nimrat Kaur ως Yanna Seldon

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Josh Friedman και τον David S. Goyer, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστής παραγωγός και showrunner. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Robyn Asimov, Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg και Bill Bost.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα της σειράς, η οποία μας προϊδεάζει για την πτώση της αυτοκρατορίας, καθώς η ομάδα “μπαίνει στη θρησκευτική φάση που θα διακηρύξει την Church of Seldon στο Outer Reach και θα υποκινήσει την Second Crisis: τον πόλεμο με την Empire”, όπως ενημερώνει η επίσημη σύνοψη. Δείτε την παρακάτω:

    Το teaser trailer του "Foundation" ανακοινώνει την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

    Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018 και η πρώτη του σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ τα νέα της ανανέωσης σε δεύτερη σεζόν έφτασαν τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Διαβάστε τις βασικότερες διαφορές που έχει η σειρά από από τα βιβλία και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τα νέα επεισόδια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ