Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To “The Last Thing He Told Me” είναι η ‘μεγαλύτερη’ μίνι-σειρά του Apple TV+

    To "The Last Thing He Told Me" είναι η 'μεγαλύτερη' μίνι-σειρά του Apple TV+

    Η νέα μίνι-σειρά, “The Last Thing He Told Me”, ήταν αυτή που συγκέντρωσε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στην ιστορία του AppleTV+.

    Σύμφωνα με το Variety και τα δεδομένα του Nielsen, η σειρά προβλήθηκε από 4,5 εκ. συνδρομητές μέσα στις πρώτες 31 μέρες από την πρεμιέρα της, κάτι που την έχει κάνει να ξεπεράσει τις άλλες σειρές του καναλιού, όπως τις “Black Bird” (2,6 εκ. θεατές), “Slow Horses” (1,9 εκ. θεατές), “Echo” (1,4 εκ. θεατές) και “Shining Girls” (1,3 εκ. θεατές). Το πρώτο επεισόδιο προβήθηκε από 3,4 εκ. άτομα, ενώ κάθε επεισόδιο έφερε πάνω από 1 εκ. θεατές. Τέλος, να πούμε ότι βρίσκεται στην νούμερο #3 θέση των δημοφιλέστερων τίτλων του καναλιού, πίσω από τα “Ted Lasso” και “Shrinking”.

    Η μίνι-σειρά ακολουθεί τη Hannah (την οποία υποδύεται η Jennifer Garner), μια γυναίκα που πρέπει να σφυρηλατήσει μια σχέση με τη 16χρονη θετή της κόρη Bailey (την οποία υποδύεται η Angourie Rice) για να βρει την αλήθεια για το γιατί ο σύζυγος της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Βασισμένη στο αναγνωρισμένο μυθιστόρημα μπεστ σέλερ, η σειρά δημιουργήθηκε και διασκευάστηκε από τη Laura Dave, μαζί με τον συν-δημιουργό της σειράς Josh Singer. Η Garner είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Reese Witherspoon και Lauren Neustadter του Hello Sunshine. Τα σκηνοθετικά ηνία ανέλαβε η Olivia Newman. Πρωταγωνιστές είναι και οι Aisha Tyler ως Jules Nichols, Augusto Aguilera ως Grady Bradford, Nikolaj Coster-Waldau ως Owen Michaels, John Harlan Kim ως Bobby Park, Geoff Stults ως Jake Davis, David Morse ως Nicholas Bell και Victor Garber ως Tobias Cookman.

    Είδατε το “The Last Thing He Told Me”; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ