Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το “The Mandalorian” εξηγεί το πως δραπέτευσε ο Grogu από το Order 66

    SPOILERS από το τέταρτο επεισόδιο του “The Mandalorian”!


    Μία από τις καίριες ερωτήσεις στο lore του “The Mandalorian” απάντησε – επιτέλους – το πρόσφατο επεισόδιο της σειράς.

    Το τέταρτο επεισόδιο, που φέρει τον τίτλο “Chapter 20: The Foundling”, αποφάσισε να μας εξηγήσει ελαφρώς το παρελθόν του Grogu και πιο συγκεκριμένα το πως απόδρασε από το Order 66 (μέσω ComicBook).

    Όλα ξεκινούν όταν ο Grogu κερδίζει τον σεβασμό της Armorer (Emily Swallow), η οποία αποφασίζει να του φτιάξει ένα μέρος από την Beskar πανοπλία του. Ωστόσο, οι ήχοι που βγαίνουν κατά την κατασκευή της ήταν αρκετά να τα πυροδοτήσουν μια σειρά από αναμνήσεις στον Grogu. Μέσω των flashback, ο χαρακτήρας μεταφέρεται και πάλι πίσω στο Jedi Temple στον Coruscant την νύχτα που έκανε την επίθεσή του το Order 66 (όπως τα είδαμε στο “Star Wars: The Revenge of the Sith”). Η απόδρασή του ήταν μια συλλογική προσπάθεια, η οποία απέτισε την θυσία πολλαπλών θαρραλέων Jedi. Αυτοί ήταν που καθυστέρησαν τα στρατεύματα για να βοηθήσουν τον Grogu να μπει στο σκάφος διαφυγής, ενώ ένας αναδείχτηκε ο μεγάλος ήρωας του συμβάντος. Ο λόγος για τον Kelleran Beq, ο οποίος πολέμησε ορδές από Clone Troopers για να καταφέρει ο Grogu να ξεφύγει.

    Τον Kelleran Beq τον ενσάρκωσε ο Ahmed Best, ο οποίος επέστρεψε στο σύμπαν μετά από 18 χρόνια. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έπαιξε τον Jar Jar Binks για τα κινηματογραφικά “The Phantom Menace” (1999), “Attack of the Clones” (2002) και “Revenge of the Sith” (2005) και τα τηλεοπτικά “The Clone Wars” (2008-14), “Robot Chicken: Star Wars Episode III” (2010) και “Lego Star Wars: The Empire Strikes Out” (2012).

    Το "The Mandalorian" εξηγεί το πως δραπέτευσε ο Grogu από το Order 66

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Είδατε το επεισόδιο; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ