Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το “The Rings of Power” ολοκλήρωσε γυρίσματα πριν από την απεργία των ηθοποιών

    Το "The Rings of Power" ολοκλήρωσε γυρίσματα πριν από την απεργία των ηθοποιών

    Παρά τρίχα την γλίτωσε η δεύτερη σεζόν του “The Lord of the Rings: The Rings of Power” από την απεργία των ηθοποιών που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, καθώς – όπως μας ενημερώνει το ComicBook – η σειρά ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της πριν από αυτήν.

    Η σειρά έρχεται να διαφοροποιηθεί από όλες τις άλλες χολιγουντιανές παραγωγές που σταματούν λόγω της νέας αυτής απεργίας, όπως για παράδειγμα το “Deadpool 3”.

    Γενικά, η δεύτερη σεζόν της σειράς επικής φαντασίας έχει περάσει αρκετές δυσκολίες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο θάνατος ενός αλόγου οδήγησε στην έναρξη μιας καμπάνιας από την PETA που ζητά την παύση της χρήσης πραγματικών ζώων στην δημιουργία σειρών και ταινιών, εξωτερικό στούντιο της σειράς στο Ην. Βασίλειο ξέσπασε σε φλόγες, χωρίς, ευτυχώς, να σημειωθούν τραυματισμοί ανάμεσα στα μέλη του συνεργείου και του cast, ένας συγγραφέας fan fiction του “Lord of the Rings” μήνυσε την Tolkien Estate και τον δημιουργό της σειράς για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και τυποκλοπία του μυθιστορήματός του, και, τέλος, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων μέρος των γυρισμάτων έγιναν χωρίς την παρουσία των showrunners, Patrick McKay και J.D. Payne.

    Τα ηνία της δεύτερης σεζόν αναλαμβάνουν οι Charlotte Brändström, Louise Hooper και Sanaa Hamri, ενώ τις νέες προσθήκες στο cast μπορείτε να τις δείτε στις εικόνες παραπάνω. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν. Σε περίπτωση που θέλετε να ξαναδείτε τις ταινίες “The Hobbit” και “The Lord of the Rings”, σας τις έχουμε βάλει με χρονολογική σειρά και με βάση την κατάταξή μας. Τέλος, σας λέμε τις 10 ταινίες και σειρές φαντασίας που οφείλουν την ύπαρξη τους στο franchise.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ