Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

  Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι κιτς και τρας που μπορεί να κερδίσει τη Eurovision

  “Η Eurovision έχει αποδείξει ότι ζητάει το κάτι το διαφορετικό, το κάτι το ανώμαλο” τονίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

  Την δική του, καθ’ όλα αιχμηρή, άποψη κλήθηκε να εκφράσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Sta για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, “Ζάρι” με το οποίο και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

  “Αισθάνομαι ότι αυτό το τραγούδι είναι τόσο μπερδεμένο, είναι τόσο χαοτικό, είναι τόσο τρας και κιτς υπερσύγχρονο που μπορεί να κερδίσει τη Eurovision.

  Όλο αυτό νομίζω ότι είναι και αυτό που ζητάει η Eurovision. Ενδεχομένως εγώ να μην έφτιαχνα ποτέ ένα τέτοιο κομμάτι για να τραγουδηθεί, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κύπριος μουσικός.

  “Το να το δω όμως εκεί, τα τελευταία χρόνια, η ίδια η Eurovision έχει αποδείξει ότι ζητάει το κάτι το διαφορετικό, το κάτι το ανώμαλο, το κάτι που θα ξεχωρίσει εκείνο το βράδυ. Οπότε μπορεί και να τους κάνει (σ.σ. το Ζάρι)”.

  “Νομίζω πως στην προσπάθεια τους να το κάνουν πολύ σημερινό το κομμάτι, ξεπέρασαν κάποια όρια γι’ αυτό και υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις.

  Για παράδειγμα, η Μπέσσυ Αργυράκη ταυτίζεται απόλυτα με την άποψη της Εύης Δρούτσα. Μου είπε ξεκάθαρα… Φωκά, κάνε το θαύμα σου” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο καθημερινό μαγκαζίνο.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ