Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Το trailer του “The Flash” ανακοινώνει την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν

    Το trailer του "The Flash" ανακοινώνει την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν

    Το πρώτο trailer του “The Flash” – που μας προϊδεάζει για τα γεγονότα των νέων επεισοδίων – έκανε γνωστό ότι η ένατη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

    Η σειρά ήταν μία από τις πρόωρες ανανεώσεις του καναλιού τον Μάρτιο που μας πέρασε, ενώ λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς, η οποία θα αποτελείται από 13 επεισόδια.

    Δείτε το παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη λέει ότι η ένανη σεζόν ξεκινά “μια εβδομάδα μετά την επική μάχη της Team Flash ενάντια στον Reverse Flash (Tom Cavanagh), όπου και τον νίκησαν μια για πάντα. Τώρα, οι Barry και Iris είναι ενωμένοι και πιο κοντά πό ποτέ. Όταν μια θανάσημη ομάδα από Rogues κατεβαίνει την Central City, με αρχηγό μια παντοδύνατη νέα απειλή, ο Flash και η ομάδα του – Caitlin Snow (Danielle Panabaker), Cecile Horton (Danielle Nicolet), Allegra Garcia (Kayla Compton), Chester P. Runk (Brandon McKnight) και Mark Blaine (Jon Cor) – συνεργάζονται για να κατατροπώσουν τη νέα απειλή…μόνο για να ανακαλύψουν ότι ένας θανάσιμος νέος αντίπαλος αναδύεται και προκαλεί την ηρωική κληρονομιά του Barry. Στη μεγαλύτερη μάχη, οι Barry και Team Flash θα φτάσουν στα όρια για να σώσουν την Central City μια τελευταία φορά” (μέσω EW).

    Εκτός των προαναφερθέντων, θα δούμε τον Jesse L. Martin ως Detective Joe West, του οποίου οι εμφανίσεις θα είναι μειωμένες, τον Andy Mientus ως Hartley Rathaway/Pied Piper και τον Richard Harmon ως Owen Mercer/Captain Boomerang. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Nutter, Gabrielle Stanton, Aaron Helbing, Todd Helbing και Andrew Kreisberg.

    Το “The Flash” ήταν η δεύτερη σειρά του Arrowverse μετά το “Arrow”, που ολοκληρώθηκε το 2020. Άλλες σειρές του σύμπαντος που τελείωσαν ήταν οι “Supergirl” (2015-21), “Legends of Tomorrow” (2016-22), “Black Lightning” (2018-21) και “Batwoman” (2019-21). Από όλο το σύμπαν, η μόνη σειρά που ‘ζει’ ακόμα είναι το “Superman & Lois”, του οποίου η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου μαζί με το “Gotham Knights”. Επιπλέον, ήταν η σειρά που σύνδεσε το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό σύμπαν της DC, φέρνοντας τους δύο Flash, του Ezra Miller και του Grant Gustin, στο ίδιο timeline για μια και μόνο στιγμή.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ