Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το WhatsApp προσθέτει τη δυνατότητα για voice και video calls στο desktop!

    Αυτή τη στιγμή μαίνεται ένας «πόλεμος» ανάμεσα στις πλατφόρμες επικοινωνίας, καθώς όλοι θέλουν να αποσπάσουν μερίδιο από την πίτα. Πολλές δε από αυτές επιχειρούν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές στους χρήστες.

    Αυτό είναι και το παράδειγμα που ακολουθεί το WhatsApp, το οποίο επιχειρεί να κερδίσει όσο του δυνατόν περισσότερους users, προσφέροντας τη δυνατότητα για voice και video calls μέσω της desktop/web έκδοσης της εφαρμογής.

    Πλέον, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και έτσι οι χρήστες του WhatsApp έχουν τη δυνατότητα να συνομιλούν με τις επαφές τους, χρησιμοποιώντας μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη. Οι υπεύθυνοι του WhatsApp έκριναν την συγκεκριμένη κίνηση ως απαραίτητη, καθώς διαπίστωσαν ότι αρκετοί χρήστες χρησιμοποιούσαν τη δημοφιλή εφαρμογή για να πραγματοποιούν μεγάλες σε χρονική διάρκεια συζητήσεις.

    Για αυτό και πρόσθεσαν το εν λόγω feature, το οποίο φέρνει πιο κοντά τους χρήστες της εφαρμογής, σε αύτη την εποχή που η επικοινωνία ανάμεσα σε συνεργάτες και στα κοντινά μας πρόσωπα είναι πολύ σημαντική. Τα voice και video calls της desktop έκδοσης του WhatsApp δουλεύουν εξαιρετικά σε portrait και landscape orientation και σε αυτή τη φάση υποστηρίζεται μόνο η δυνατότητα για one-on-one και end-to-end encrypted calls.

    Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εφαρμογής υπόσχονται ότι στο άμεσο μέλλον, σκοπεύουν να συμπεριλάβουν group voice και video calls, καθιστώντας το WhatsApp μια πιο ανταγωνιστική πλατφόρμα απέναντι στα teleconferencing apps που κυριαρχούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Το WhatsApp προσθέτει τη δυνατότητα για voice και video calls στο desktop!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ