Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Τον αθάνατο στρατό του Darkling δείχνει το trailer της δεύτερης σεζόν του “Shadow and Bone”

    Τον αθάνατο στρατό του Darkling δείχνει το trailer της δεύτερης σεζόν του "Shadow and Bone"

    Το γεμάτο δράση trailer της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του Netflix, “Shadow & Bone”, έκανε το ντεμπούτο του σήμερα ως μέρος του IGN Fan Fest, και παρουσίασε την ανατριχιαστική επιστροφή του General Kirigan/The Darkling’s (Ben Barnes) από το Shadow Fold, ο οποίος φέρει κάποια σημάδια στο πρόσωπό του, μετά από την αναμέτρησή του με τον Volcra.

    Επιπλέον, βλέπουμε τον “αθάνατο στρατό σκιών” του Darkling, καθώς η Alina (Jessie Mei Li) ορκίζεται να καταστρέψει τον Kirigan μια για πάντα, και ξεκινά να συμφιλιώνεται με τις δυνάμεις της ως Sun Summoner. Τα Crows μπαίνουν στην δράση στο trailer και το νέο μέλος του cast, ο Patrick Gibson, που ενσαρκώνεται από τον Nikolai Lantsov, βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Οι Barnes, Li, Gibson, Lewis Tan, Kit Young, Anna Leong Brophy και Jack Wolfe υποδέχτηκαν το IGN και μίλησαν για το νέο trailer και την δεύτερη σεζόν, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 16 Μαρτίου.

    Η Li μάς προϊδέασε ότι οι αναπτυζόμενες δυνάμεις των ως Sun Summoner θα “επηρεάσουν σίγουρα” της σχέση της με τον Darkling.

    “Αν νομίζατε ότι η σχέση τους ήταν ενδιαφέρουσα στην πρώτη σεζόν, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την δεύτερη σεζόν”, είπε. “Ο τρόπος που οι χαρακτήρες είναι μπλεγμένοι και τα πράγματα που μοιράζονται είναι αρκετά ενθιαφέροντα”.

    “Όταν διαβάζεις τα βιβλία, έχουν αυτήν την σύνδεση το ένα με το άλλο, που μοιάζει σαν να είναι τηλεκινητική ή κάτι παρόμοιο”, πρόσθεσε ο Barnes. “Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάπως δύσκολο να το αντιπροσωπεύσεις σε μια σειρά, οπότε έπρεπε να βρούμε αυτούς τους έξυπνους τρόπους για να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε την σύνδεσή τους και την σχέση τους”.

    Δείτε όλο το πανελ παραπάνω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα του IGN Fan Fest.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ