Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τον Tek Knight εισάγει το spin-off του “The Boys”

    Τον Tek Knight εισάγει το spin-off του "The Boys"

    Έναν απών μέχρι στιγμής υπερήρωα θα εισάγει το spin-off του “The Boys”, που θα λέγεται “Gen V”.

    Ο λόγος για τον Tek Knight, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Derek Wilson, γνωστός μέσα από τα “Birds of Prey” (2020), “Preacher” (2016) και “Future Man” (2017-20). Τον χαρακτήρα τον βλέπουμε στο trailer της σειράς (παρακάτω), αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως θα κολλήσει στην ιστορία.

    Spoilers από τα κόμικς του “The Boys”.

    Στα κόμικς, ο Tek Knight είναι ένας ‘βαρετός’ υπερήρωας, σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Billy Butcher. Πρόκειται για έναν απλό άνθρωπο που έχει μια προηγμένης τεχνολογίας στολή, η οποία είναι και αυτή που του χαρίζει υπερδυνάμεις (σαν τον Iron-Man). Και ναι, χωρίς αυτήν είναι ένα τίποτα, κάτι που του δυσκολεύει την ζωή όταν πρόκειται να τα βάλει με άλλους υπερήρωες (όχι σαν τον Iron-Man, που χωρίς την στολή είναι “Ευφυΐα, δισεκατομμυριούχος, playboy, φιλάνθρωπος”).

    Τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική κατεύθυνση, όταν ο Tek Knight αναπτύσσει εθισμό στο σεξ, που τον κάνει να θέλει να κάνει σεξ με όλους και με όλα. Εν τέλη αποκαλύπτεται ότι έχει έναν μεγάλο όγκο στον εγκέφαλο και άρα η συμπεριφορά του δεν τον χαρακτηρίζει. Είναι καλός, αλλά κατεστραμμένος.

    Πρώτη αναφορά στον Tek Knight έγινε στην πρώτη σεζόν του “The Boys”, όταν ένα μέλος από την ομάδα υποστήριξης για τους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τους υπερήρωες αναφέρει ότι σώθηκε από τον Tek Knight, αλλά κατέληξε με σπασμένη σπονδυλική στήλη. Στην δεύτερη σεζόν, το όνομα του χαρακτήρα αναφέρεται και πάλι κατά την διάρκειας μιας συζήτησης του Homelander με τον CEO της Vought, Mr Edgar, ο οποίος και επιβεβαιώνει την νέα ταινία του υπερήρωα, το “Tek Knight Lives”.

    Το “Gen V” θα κάνει την πρεμιέρα του με τα τρία πρώτα επεισόδια στις 29 Σεπτεμβρίου, θα φέρει συνολικά οχτώ με το τελευταίο να έχει οριστεί στις 3 Νοεμβρίου 2023.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ