Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για την καριέρα της, τα μελλοντικά της πλάνα, αλλά και τις συνεργασίες της.



Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά αναφέρθηκε στις συνεργασίες της.

«Έχω συνεργασίες χρόνων με brand στο Instagram κι αυτό δεν το υποτιμώ καθόλου. Τα brand αυτά με στηρίζουν και με πληρώνουν. Η μεγαλύτερή μου συνεργασία είναι οκτώ χρόνια. Με τον ίδιο τρόπο και σεβασμό αντιμετωπίζω και το πρωταρχικό μου επάγγελμα, την ηθοποιία», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Για τα σχέδιά της στο μέλλον, είπε: «Έχω μια εικόνα κι ένα όνειρο ότι μεγαλώνοντας θα μπορώ να συνεχίσω κάθε χρονιά να κάνω κάτι διαφορετικό. Να δουλεύω σε διαφορετικούς χώρους, να κάνω σινεμά από την Ελλάδα σε άλλες χώρες, με ξένους δημιουργούς, αυτό είναι που θέλω, αγαπώ κι αισθάνομαι καλά. Δεν υποτιμώ καθόλου το να παίζει κάποιος σε ένα καθημερινό σίριαλ».

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε, επίσης, για τις δουλειές που επιλέγει πλέον. «Η ποιότητα δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση, ούτε με το καθημερινό, αλλά με τον τρόπο προσέγγισης και τι μας αρέσει εμάς. Αν εμένα μου προτείνουν έναν ρόλο σε μια σειρά, αλλά αισθάνομαι ότι είναι κάτι που έχω ξανακάνει, για εμένα δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Σαν προσέγγιση ρόλου το να κάθομαι να κάνω την ωραία, θέλω να το ξεπεράσω, επειδή μεγαλώνω, είμαι 36 ετών και δουλεύω από τα 18 μου. Είμαι τυχερή, γιατί έχω ζοριστεί, δεν μου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα. Δεν σπάνε τα τηλέφωνα, ούτε με προτείνουν συνέχεια, αλλά έχω την τύχη να με έχουν προτείνει για κάποιες δουλειές που εγώ αισθανόμουν ότι δεν χωράω κάπως εκεί», τόνισε.



Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου πρόσθεσε: «Μπορεί για δύο χρόνια να μην έχω δουλέψει ή να έχω κλείσει για μια ταινία που δεν έγινε. Είναι σκληρό κάπως, γιατί αισθάνεσαι ότι δεν είσαι δημιουργικός και νιώθεις λίγος. Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ότι θα τα παρατήσω. Ο Κωστής μου λέει να ηρεμήσω, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, να χαλαρώσω και να θυμάμαι την πορεία και την προσπάθειά μου».