Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Τόρι Σπέλινγκ: Πήρε εξιτήριο με μώλωπες στο πρόσωπο και τα χέρια της

    Εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από μία τετραήμερη διαμονή πήρε η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ, λίγες ώρες αφού έκανε γνωστό, μέσω ενός story στο instagram, πως νοσηλευόταν.

    Σύμφωνα με το Page Six η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη να βγαίνει από νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Κυριακή, αφού εισήχθη την περασμένη Πέμπτη. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Page Six, η Τόρι Σπέλινγκ εμφανίζεται χαλαρά ντυμένη, ενώ φαίνεται να έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στα δύο της χέρια, την ώρα που οδηγούνταν σε ένα αμάξι με τη βοήθεια αναπηρικού αμαξιδίου.

    Όπως αναφέρει το μέσο, η Σπέλινγκ έδειχνε ταραγμένη, ασταθής και χρειάστηκε βοήθεια για να σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι. Πριν οδηγηθεί στο πίσω κάθισμα του οχήματος, αγκάλιασε μια από τις γυναίκες που τη συνόδευαν, η οποία πιστεύεται ότι ήταν νοσοκόμα, που ήταν μαζί της.

     

     

    Η ηθοποιός του “Beverly Hills, 90210” αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο, στο instagram προφίλ της το απόγευμα της Κυριακής. Τότε είχε γράψει: «Τέταρτη μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν συμβεί».

    Ούτε η ίδια, ούτε οι εκπρόσωποί της έχουν αποκαλύψει το γιατί χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η νοσηλεία της ήρθε μόλις μία ημέρα, αφού κυκλοφόρησαν νέες της φωτογραφίες, που την έδειχναν υγιή και λαμπερή στα γυρίσματα ενός νέου έργου στο Μπέβερλι Χιλς.

    Ωστόσο από τις αρχές αυτού του μήνα μένει σε ένα τροχόσπιτο με τα πέντε παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ντιν Μακντέρμοτ. Προτού μετακομίσουν στο τροχόσπιτο η Τόρι και τα παιδιά της ζούσαν σ’ ένα μοτέλ των 100 δολαρίων τη διανυκτέρευση.

     

     

    Η σταρ του Χόλιγουντ είχε αποκαλύψει τον Μάιο ότι το ενοικιαζόμενο σπίτι της στο Λος Άντζελες είχε μολυνθεί από «ακραία» μούχλα, η οποία προκάλεσε στην οικογένεια μια «συνεχή αρρώστια».

    Οι ανησυχίες για την υγεία και τη ζωή της Σπέλινγκ έρχονται μετά την ανακοίνωση του Μακντέρμοτ τον Ιούνιο ότι χωρίζουν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες γάμου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX