Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Του χρόνου θα ξαναδούμε – μάλλον

    Του χρόνου θα ξαναδούμε - μάλλον

    Μπορεί οι fans του “Game of Thrones” να ανυπομονούν να επιστρέψουν στο Westeros με την δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon”, αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Casey Bloys, κάτι τέτοιο μπορεί να αργήσει ακόμα.

    Κατά πως φαίνεται, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Προέδρος των HBO και HBO Max αποκάλυψε ότι τα νέα επεισόδια ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2024 (μέσω Variety), και πιο συγκεκριμένα κατά την περίοδο των δικαιωμάτων συμμετοχής στα Emmy, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαΐου.

    Οπότε, με βάση αυτά τα δεδομένα, η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” θα κυκλοφορήσει το λιγότερο το καλοκαίρι του επόμενου έτους ή λίγο πιο πριν.

    Μιλώντας για το μέλλον, ο Bloys απευθύνθηκε στα άλλα δημοσιεύματα, που έχουμε δει κατά καιρούς, που κάνουν λόγο για περισσότερα spin-offs του “Game of Thrones”, τα οποία θα μπορούσαν να γεμίσουν τα μεγάλα κενά μεταξύ των σεζόν. Ωστόσο, για το HBO, δεν έχει να κάνει την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα όσων παρουσιάζουν.

    “Θυμηθείτε ότι για να κάνουμε το ‘House of the Dragon’ την συνέχεια του ‘Game of Thrones’, αναπτύξαμε πολλές σειρές, γυρίσαμε ένα πιλοτικό επεισόδιο, αναπτύξαμε ένα σωρό σενάρια και πήραμε το ‘House of the Dragon'”, είπε. “Για να το ξανακάνουμε θα χρειαστούμε την ίδια ποσότητα προσπάθειας. Πρέπει να αναπτύξεις πολλά πράγματα, να δοκιμάσεις πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα δουλέψει. Αυτήν την περίοδο το κάνουμε αυτό. Δεν είμαι αντίθετος με κανέναν αριθμό σειρών. Υπάρχει μάλλον ένα φυσικό όριο του πόσα θέλουν οι fans, αλλά είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε, αρκεί να αισθανθούμε καλά με τα σενάρια και τις προοπτικές για μια σειρά”.

    Εκτός του εν λόγω κόσμου, ο Bloys μίλησε και για άλλες σειρές του καναλιού, όπως και την φιλοσοφία του HBO πίσω από τα spin-offs και τις συνέχειες μίνι-σειρών που τα πήγαν εξαιρετικά σε κοινό και κριτικούς. Για να δώσει ένα παράδειγμα, είπε γιατί το “Succession” δεν θα ήταν ιδανικό για να επεκταθεί όπως το “Game of Thrones”, ενώ απέκλεισε (ελαφρώς) την πιθανότητα μιας συνέχειας μετά τη λήξη του.

    “Δεν το πιστεύω”, είπε ο Bloys. “Πάντα λέω, ‘ποτέ μην λες ποτέ’. Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για να κάνουμε ένα prequel του ‘Thrones’, αυτό ήταν ιστορικά κάτι που δεν είχε ξανακάνει το HBO. Υπήρχαν άτομα εσωτερικά που έλεγαν, ‘Αυτό είναι τρελό. Τι κάνεις;’ Λέγοντας αυτό, πιστεύω ότι υπάρχει κάτι στο σύμπαν που δημιούργησε ο George που προσφέρεται για spin-offs. Υπάρχει μια τεράστια ιστορία, πολλές διαφορετικές οικογένειες, πολλοί διαφορετικοί πόλεμοι και μάχες. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στο ‘Succession’ που θα πεις, ‘Ας ακολουθήσουμε μόνο αυτό το παιδί’ ή κάτι τέτοιο. Δεν το αισθάνομαι φυσικό. Αλλά αν ο δημιουργός Jesse Armstrong έλεγε ότι θέλω να κάνω αυτό, τότε θα ακολουθούσα την ένδειξη του Jesse”.

    Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και για τα φημολογούμενα spin-offs των “Watchmen”, “Six Feet Under” και “True Blood”, ενώ για τα δύο τελευταία είπε ότι “δεν ετοιμαζόντουσαν ποτέ στην πραγματικότητα”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ