Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τουλάχιστον τέσσερις σεζόν θα έχει το “House of the Dragon”

    Τουλάχιστον τέσσερις σεζόν θα έχει το "House of the Dragon"

    Τέσσερις ή περισσότερες σεζόν φαίνεται πως θα έχει το “House of the Dragon”.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Francesca Orsi, στέλεχος του HBO, το κανάλι συμφωνεί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό της σειράς, George R.R. Martin, και έτσι για να ειπωθεί σωστά η ιστορία θα χρειαστούν το λιγότερο τέσσερις σεζόν.

    Η prequel σειρά έκανε την πρεμιέρα της πέρυσι συγκεντρώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης (την πρεμιέρα την είδαν 10 εκ. θεατές και είχε το δεύτερο μεγαλύτερο φινάλε για τα HBO και HBO Max) και έλαβε το πράσινο φως της ανανέωσης μόλις μετά από το πρώτο επεισόδιο. Η δεύτερη σεζόν – που δεν θα επηρεαστεί από την απεργία του Σωματείου των Σεναριογράφων – θα είναι μικρότερη, καθώς θα φέρει οχτώ επεισόδια, αντί για δέκα όπως η πρώτη σεζόν, και θα κάνει την πρεμιέρα της μάλλον μέσα στο 2024. Πίσω από τις κάμερες, ο Ryan Condal θα είναι ο μόνος showrunner, καθώς ο Miguel Sapochnik αποφάσισε να εγκαταλείψει την εν λόγω θέση.

    “Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, είναι υπό συζήτηση”, είπε η Orsi. “Οι George και Ryan θα συναντηθούν μετά την απεργία των σεναριογράφων. Αρχικά, είχαν κανονίσει να συναντηθούν πριν από την απεργία για να δουν σε ποιο σημείο θα τελειώσει η σειρά. Θα είναι τέσσερις σεζόν; Δεν νομίζω, από το σημείο που το βλέπω τώρα, ότι θα είναι λιγότερες από τέσσερις. Αλλά θα μπορούσαν να είναι παραπάνω. Θα δούμε”.

    “Ο Ryan ακολουθεί όλους τους κανόνες – και φυσικά τα μολύβια είναι κάτω – δίνει τις υπηρεσίες του ως παραγωγός που δεν γράφει”, είπε η Orsi. “Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξαναγραφτεί ή να ξαναγυριστεί, θα το χειριστούμε μετά την απεργία και θα βάλουμε όλα τα μέσα για να ξαναδούμε ό,τι χρειάζεται και να ξαναγυρίσουμε ό,τι χρειάζεται, αν κάνουμε κάποιο λάθος στην πορεία”.

    Προς το παρόν το πράσινο φως της τρίτης σεζόν δεν έχει δοθεί, αλλά κάτι τέτοιο ενδέχεται να αλλάξει σύντομα, προϊδέασε η Orsi.

    Η σειρά βασίζεται στο “Fire and Blood”, που κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis, και το οποίο καλύπτει 150 χρόνια από την βασιλεία των Targaryen, που ολοκληρώνεται με τον εμφύλιο πόλεμο που έμεινε στην ιστορία ως Dance of the Dragons. Η δεύτερη σεζόν θα έχει “περισσότερο αίμα”, θα μοιάζει με “τη μέση του ‘Game of Thrones'”, καθώς δεν θα ξοδέψει τόσο χρόνο για να χτίσει τους χαρακτήρες και τις ζωές τους, και θα φέρει πέντε νέους δράκους.

    H επιτυχία του “House of the Dragon” ήταν τόσο μεγάλη που μπορεί να ακολουθήσουν περισσότερα spin-off από τον κόσμο, όπως το “Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight”, το οποίο έχει επηρεαστεί από την απεργία. Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για προβολή μέσω του VodafoneTV. Διαβάστε το review μας και ρίξτε μια ματιά στις οχτώ σειρές για να δείτε μετά το “House of the Dragon”, εκτός – φυσικά – του “Game of Thrones”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ