Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σίσσυ Τουμάση: «Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή»

    H Σίσσυ Τουμάση, με αφορμή τη συμμετοχή της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο», έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα».

    toumasi2

    Η γνωστή ηθοποιός εκτός των άλλων μίλησε για την έντονη εφηβεία που είχε, για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα αλλά και την επιθυμία της να γίνει μανούλα.

    toumasi3

    «Δεν θα ήθελα να με έχω παιδί γιατί ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν ένα παιδί με κάτι μαλλιά κόκκινα, με πράσινα τζιβάκια και τρύπες. Πολύ περίεργο. Έχω κρύψει τις φωτογραφίες και δεν θέλω να τις βλέπω.

    toumasi4

    Πέρασα λίγο έντονη εφηβεία και γενικώς ήμουν ένα παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής, που νομίζω ότι είναι το χειρότερο για έναν γονιό. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου που το έκανα αυτό. Το κομμάτι της οικογένειας με αφορά και θα ήθελα να γίνω μαμά. Αλλά να έχω ένα παιδί όχι σαν εμένα, κάτι άλλο πιο… ήσυχο.

    toumasi5

    Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή γιατί ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τώρα, όμως, να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ