X
Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2025
More

    Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 31χρονη που έκανε kite surf

    Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 31χρονη που έκανε kite surf

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/6) στη Ρόδο, όπου μία 31χρονη έχασε την ζωή της ενώ έκανε kite surf στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από ξενοδοχείο, στην Ιαλυσό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, η 31χρονη από τη Βουλγαρία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θάλασσα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν λουόμενοι και υπάλληλοι της περιοχής, ενώ ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Ρόδου, το οποίο επιλήφθηκε του περιστατικού. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η 31χρονη ασχολείτο με το kite surf κάνοντας χρήση δικού της εξοπλισμού. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε χωρίς σημεία ζωής στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο θάνατος της 31χρονης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, χωρίς –τουλάχιστον μέχρι στιγμής– να προκύπτει εμπλοκή τρίτων ή ατύχημα που να σχετίζεται άμεσα με τον εξοπλισμό ή τις καιρικές συνθήκες.

    Ωστόσο, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου της.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ