Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Τραγωδία στη Σκιάθο: Βρετανός τουρίστας έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό – Έκανε μόνος του διακοπές – ΦΩΤΟ

    Βρετανός τουρίστας αυτοκτόνησε στη Σκιάθο πηδώντας από τον δεύτερο όροφο οικοδομής.

    Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο άνδρα, υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

    «Μάρτυρες» οι κάμερες ασφαλείας

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/8), κάτι που διαπίστωσαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έσπευσαν στο σημείο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ο Βρετανός, που παραθέριζε μόνος του στο νησί από τις 28 Ιουλίου, βρέθηκε σε περιφραγμένο χώρο από εργάτες της οικοδομής νωρίς το πρωί της Παρασκευής (9/8).

    ΣΚΙΑΘΟΣ

    Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.

    Πήδηξε στο κενό

    Το απονενοημένο διάβημα ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το Α.Τ Σκιάθου, το έκανε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας, ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

    ΣΚΙΑΘΟΣ

    Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ