Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιο μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα»

    Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΘ έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

    Απωλεια συνείδησης φέρεται να εμφάνισε ο οδηγός της γραμμής 23 του μοιραίου λεωφορείου του ΟΑΣΘ, που παρέσυρε και σκότωσε μια γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού 3 ετών, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

    «Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα» φέρεται να ήταν οι πρώτες του λέξεις στο νοσοκομείο, με αρμόδιες πηγές να υπογραμμίζουν στο thesstoday.gr ότι ο 45χρονος οδηγός και με εμπειρία άνω των 10 ετών στο τιμόνι, εμφάνισε απώλεια συνείδησης. Ο 45χρονος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις αρμόδιες Αρχές να αναμένουν την κατάθεσή του, ώστε να λύσουν το παζλ της μοιραίας διαδρομής, μόλις λίγων δευτερολέπτων με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

    Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα. Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

    Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση για το φρικτό δυστύχημα που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, αναφέρει: «Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου. Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

    τροχαίο δυστύχημα Θεσσαλονίκη λεωφορείο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ