Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τραγωδία στη Βραυρώνα: Στη χωματερή βρέθηκε το άτυχο βρέφος – Κρατείται ο πατέρας του – Στο νοσοκομείο φρουρούμενη η μητέρα του

    Νέα τροπή παίρνει η σοκαριστική υπόθεση θανάτου νεογέννητου βρέφους στην Βραυρώνα. Το έμβρυο βρέθηκε σε χωματερή, με τη νεκροτομή να αναμένεται να δώσει την απάντηση αν γεννήθηκε νεκρό ή δολοφονήθηκε από τους γονείς του.

    Η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος. Δεν μπορούν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα.

    Πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο ανέφεραν την εξαφάνιση του βρέφους, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο των γονιών. Εκεί εντόπισαν τον χώρο να είναι γεμάτος αίματα και αφού έλεγξαν τις κάμερες, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

    Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.

    Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ