Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Trailer απέκτησε το “A Murder At The End Of The World”

    Trailer απέκτησε το "A Murder At The End Of The World"

    H νέα μίνι-σειρά του FX, “A Murder at the End of the World”, απέκτησε το πρώτο της trailer.

    Το βίντεο περιστρέφεται – κατά κύριο λόγο – γύρω από την Darby Hart (Emma Corrin) και στα διάφορα στάδια της ζωής της, μέχρι το σημείο που φτάνει στο δείπνο του δισεκατομμυριούχου Andy και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα μετά από αυτό (μέσω Deadline).

    Δείτε το παρακάτω:

    Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν απομονωμένο δισεκατομμυριούχο που καλεί εννιά καλεσμένους στο θέρετρό του. Μεταξύ τους βρίσκεται και η Darby Hart, μια χάκερ της Gen Z. Όταν ένας από τους καλεσμένους πεθαίνει, η Darby θα προσπαθήσει να βρει τον δολοφόνο πριν αυτός σκοτώσει πάλι. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Brit Marling ως Lee, Clive Owen ως Andy και Harris Dickinson ως Bill Farrah, ενώ θα τους πλαισιώνουν και οι Alice Braga, Jermaine Fowler, Joan Chen, Raúl Esparza, Edoardo Ballerini και Pegah Ferydoni, μεταξύ άλλων.

    Δημιουργοί είναι οι Marling και Zal Batmanglij, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Andrea Sperling, Melanie Marnich και Nicki Paluga. Η σειρά ήταν να κάνει την πρεμιέρα της στις 29 Αυγούστου, αλλά λόγω των απεργιών στο Χολιγουντ, αναγκάστηκε να καθυστερήσει.

    Πλέον, τα δύο πρώτα επεισόδια θα φτάσουν στο κανάλι στις 14 Νοεμβρίου, ενώ το έβδομο και τελευταίο θα το δούμε στις 19 Δεκεμβρίου.

    Θα δείτε το “A Murder at the End of the World”; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    • #TAGS ⟶
    • FX
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ