Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Trailer αποκτά η τελευταία σεζόν του Riverdale

    Trailer αποκτά η τελευταία σεζόν του Riverdale

    Trailer για την επερχόμενη σεζόν του “Riverdale”, που θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50, αποκάλυψε το CW.

    Στα νέα επεισόδια κανείς χαρακτήρας δεν θα θυμάται την παρελθοντική του ζωή, εκτός του Jughead. Όλοι τους θα είναι κάπως διαφορετικοί, ενώ η ιστορία δεν θα φέρει κάποιον κακό. Γενικά, η σειρά θα εξερευνά στιγμές που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, αλλά στο πιο ελαφρύ υπόβαθρο της εν λόγω δεκαετίας.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Η επερχόμενη έβδομη σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς. Να υπενθυμίσουμε ότι το “Riverdale” ήταν μία από τις επτά σειρές που ανανεώθηκαν πρόωρα τον Μάρτιο που μας πέρασε, ενώ προηγούμενο δημοσίευμα υποστήριζε ότι και το ίδιο το cast είχε εκφράσει την επιθυμία της ολοκλήρωσής της. Φήμες θέλουν οι ακυρώσεις να συνδέονται με τη φημολογούμενη πιθανή πώληση του καναλιού που είχε αναδυθεί από τον Ιανουάριο.

    Το “Riverdale” βασίζεται στους χαρακτήρες από τα κόμικς “Archie Comics” και πρωταγωνιστές είναι οι KJ Apa ως Archie Andrews, Lili Reinhart ως Betty Cooper, Camila Mendes ως Veronica Lodge, Cole Sprouse ως Jughead Jones, Madelaine Petsch ως Cheryl Blossom, Mädchen Amick ως Alice Smith, Charles Melton ως Reggie Mantle, Vanessa Morgan ως Toni Topaz και Drew Ray Tanner ως Fangs Fogarty. Δημιουργός είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa, ενώ όλα τα επεισόδια προβάλλονται μέσω του Netflix στη χώρα μας.

    Η έβδομη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στις 29 Μαρτίου, με το τελευταίο επεισόδιο να παίζεται στις 23 Αυγούστου. Πώς σας φαίνεται η νέα σεζόν του “Riverdale”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ