Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Trailer αποκτά το “Love & Death” με την Elizabeth Olsen

    Trailer αποκτά το "Love & Death" με την Elizabeth Olsen

    Το HBO Max έδωσε στο φως της δημοσιότητας το trailer της επερχόμενης μίνι-σειράς, “Love & Death”, με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Olsen.

    Βασισμένη στο βιβλίο “Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs” των Joe Bob Briggs και Jim Atkinson, η σειρά “ρίχνει μια κοντινότερη ματιά στην αλλαγή της Candy Montgomery από μια λαμπερή, αφοσιωμένη Χριστιανή νοικοκυρά σε ανελέητη δολοφόνο με τσεκούρι και την περίεργη εξωσυζυγική σχέση που τα ξεκίνησε όλα. Τοποθετημένο σε μια κλειστή, εμπιστευτική κοινωνία του Τέξας, γεμάτη ανέμελες οικογένειες και πιστούς, είναι μια ειδυλλιακή εικόνα – και μια τέλεια κάλυψη για τα επικίνδυνα μυστικά και τις μοχθηρές ζήλιες που έμειναν ανεξέλεγκτες”.

    Δείτε το παρακάτω:

    Εκτός της Olsen ως Candy Montgomery, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Jesse Plemons ως Allan Gore, Patrick Fugit ως Pat Montgomery, Lily Rabe ως Betty Gore, Krysten Ritter ως Sherry Cleckler, Tom Pelphrey ως Don Crowder, Keir Gilchrist ως Ron Adams και Elizabeth Marvel ως Jackie Ponder, ενώ στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε τους David E. Kelley, Lesli Linka Glatter, Nicole Kidman, Per Saari, Scott Brown, Megan Creydt, Matthew Tinker, Michael Klick και Helen Verno.

    Το “Love & Death” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 27 Απριλίου με τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ το φινάλε έχει οριστεί για τις 25 Μαΐου.

    Αυτή δεν είναι η μόνη σειρά που βασίζεται στο πραγματικό έγκλημα, καθώς το Hulu έφερε πέρυσι το “Candy” με την Jessica Biel, το οποίο μπορούμε να δούμε στην χώρα μας μέσω του Disney+.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ