Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Τρεις σημαντικές εφαρμογές της Apple έγιναν διαθέσιμες και στα Windows

  Τρεις σημαντικές εφαρμογές της Apple έγιναν διαθέσιμες και στα Windows

  Πρόκειται για τα Apple Music, Apple TV και Apple Devices

  Η Apple εργαζόταν εδώ και καιρός σε τρεις σημαντικές εφαρμογές στα Windows 10 και Windows 11, οι οποίες ήταν σε beta μορφή και πλέον είναι διαθέσιμες για όλους στην τελική τους μορφή.

  Φυσικά αναφερόμαστε στα Apple Music, Apple TV και Apple Devices, τρεις σημαντικές εφαρμογές, που εάν είστε συνδρομητές στις 2 πρώτες, δεν υπήρχε η δυνατότητα (μέχρι πρότινος) να απολαύσετε το περιεχόμενό σας από τον υπολογιστή. Η beta έκδοση των εν λόγω εφαρμογών που υπήρχε διαθέσιμη στο Microsoft Store ήταν μόνο για τα Windows 11, αλλά με την τελική τους κυκλοφορία διατέθηκε και για τα Windows 10.

  Αν συνδυάσετε τις τρεις εφαρμογές μαζί στην ουσία αντικαθιστάτε το iTunes, το οποίο θα συνεχίζει όμως να υπάρχει σαν εφαρμογή, παρά την «ηλικία» του. Τα Music, TV και Devices έχουν λάβει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό design, ενώ παράλληλα, με την εφαρμογή Music, έχετε πρόσβαση στις ίδιες δυνατότητες όπως στις πλατφόρμες της Apple, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μουσική χωρίς απώλειες και υψηλής ανάλυσης, κάτι που έλειπε από το iTunes.

  Μέσα από την εφαρμογή Apple TV, έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει μέσα από το iTunes, και φυσικά σε όλο το περιεχόμενο του Apple TV+, της streaming υπηρεσίας, αν και εφόσον είστε συνδρομητές, με ανάλυση έως και 4K HDR.

  Κατεβάστε απευθείας το Apple TV από εδώ, το Apple Music πατώντας εδώ και το Apple Devices κάνοντας κλικ εδώ. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ενημέρωση έχει δει και το iCloud app για τα Windows.

  Όσον αφορά την εφαρμογή Apple Devices, αυτή διαχειρίζεται πράγματα όπως ο συγχρονισμός, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ενημέρωση των συσκευών iPhone, iPad και iPod.

  Apple Windows  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews