Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τρεις συλλήψεις έξω από το γήπεδο του ΠΑΟ

    Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης (09/08), έξω από το γήπεδο του ΠΑΟ, λίγο προτού ξεκινήσει το ματς Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, στον απόηχο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια και υπό τον φόβο νέων.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Αστυνομία βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια και φωτοβολίδες.

    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

    Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία στην Αθήνα, εν όψει του αποψινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ- Μαρσέιγ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυστηρή επιτήρηση συνδέσμων φιλάθλων, σταθμών και άλλων σημείων όπου μπορεί να υπάρξει μετακίνηση και συγκέντρωση οπαδών, ενώ από νωρίς θα διακοπεί η κυκλοφορία γύρω από το γήπεδο και δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση από κανέναν χωρίς εισιτήριο.

    Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει αναρτήσεις σε οπαδικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων απευθύνεται κάλεσμα σε οργανωμένους οπαδούς για συμπλοκές!

    Σε μήνυμα γινόταν λόγος για συγκεντρώσεις οπαδών της Ένωσης σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως τα Πατήσια και το Μαρούσι, με στόχο επιθέσεις κατά οπαδών του Παναθηναϊκού που θα πηγαίνουν στη Λεωφόρο για το ματς με την Μαρσέιγ. Ο φόβος νέων επεισοδίων είναι πολύ μεγάλος και τα όσα είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας προκαλούν τεράστια ανησυχία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ