Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Τριγωνική μέθοδος»: Η νέα τάση για πετυχημένο φλερτ γίνεται viral στο Tik Tok

    Όσο άνετα και όμορφα κυλήσει ένα ραντεβού, αναπόφευκτα θα έρθουν οι στιγμές της αμήχανης ησυχίας, είτε επειδή έχουν ειπωθεί τα πάντα, είτε έχει έρθει η ώρα να αποχωριστείτε και δεν ξέρετε πώς να κάνετε το επόμενο βήμα.

    Το Tik Tok και οι χρήστες του έρχονται να σας δώσουν τη λύση για αυτές τις αδιέξοδες στιγμές. Αν θέλετε και οι δυο να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά κάπως διστάζετε, υπάρχει τρόπος να δείξετε τις προθέσεις σας χωρίς λόγια. Αρκούν η «γλώσσα» του σώματος και το βλέμμα.

    Στο σημείο αυτό έρχεται η «τριγωνική μέθοδος» να σας μάθει πού θα εστιάσετε το βλέμμα σας τι στιγμές αυτές.

    Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα αυτή τάση, αν για παράδειγμα θέλετε να δείξετε στο date σας πως σκοπεύετε να κάνετε την επόμενη κίνηση και να προχωρήσετε στο φιλί, μπορείτε να κοιτάξετε για λίγα δευτερόλεπτα σε αυτά τα τρία σημεία του προσώπου του.

    Ξεκινάτε με τα μάτια και συγκεκριμένα σε ένα από τα δυο, στη συνέχεια κατεβάζετε το βλέμμα στα χείλη και καταλήγετε ξανά στα μάτια. Δεξί μάτι – χείλη – αριστερό μάτι. Κάπως έτσι, αλλά προφανώς με αυθορμητισμό και όχι με creepy ύφος.

    @ridethewav3ss Wanna seduce someone – this literally melts them #fyp #manifestationhim #sireneyes #trianglemethod ♬ Originalton – in ur dreams

    Τουλάχιστον στη μέθοδο αυτή ποντάρουν οι χρήστες του ΤikTok και όπως φαίνεται, τους πάει περισσότερο από καλά. Ενώ παράλληλα τη μέθοδο αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει και η Patti Wood, ειδική στη γλώσσα του σώματος και στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

    Όπως τονίζει η ίδια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό πέρα από την λεκτική επικοινωνία, να υπάρχει σύνδεση χωρίς λόγια. Μέσα από κινήσεις και βλέμματα. Με την τακτική αυτή, είναι πιο εύκολο «να ρίξεις τους τείχους» στο άλλο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να δώσεις χρόνο να καταλάβεις αν είναι αμοιβαία όσα θες και να προετοιμάσεις τη στιγμή του φιλιού, η οποία είναι καθοριστική σε μια σχέση.

    @bbygirl_v I wonder if it will really work #flirting#trianglemethod#eyecontact ♬ when – ★

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ