Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Τρίκαλα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του δικηγόρου – Προφυλακίστηκε ένας ανήλικος

    Προφυλακίστηκε ένας από τους τρεις ανήλικους που ξυλοκόπησαν γνωστό δικηγόρο στα Τρίκαλα. Τα αποκλειστικά πλάνα που έφερε στο «φως» το Star από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρούν τη βιαιότητα με την οποία έγινε η επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται ξεκάθαρα ο βίαιος ξυλοδαρμός του γνωστού δικηγόρου των Τρικάλων, Άρη Μερεντίνη, από ανήλικους δράστες ηλικίας 15 και 16 ετών.

    Τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη μανία με την οποία ο ένας ανήλικος κλωτσάει τον δικηγόρο, ενώ ένας άλλος φυλάει τσίλιες. Είναι συγκλονιστικό πώς ακούγεται ο ήχος από το ξύλο και τις βρισιές των εφήβων, όσο ώρα χτυπούν τον δικηγόρο στη μέση του δρόμου.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι δύο νεαροί επιτέθηκαν στον κ. Μερεντίνη με μπουνιές και κλωτσιές.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι δύο νεαροί επιτέθηκαν στον κ. Μερεντίνη με μπουνιές και κλωτσιές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ