Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Trinkets | Έρχεται η 2η seazon στο Netflix

    Μπορούν οι μικροκλοπές και ο σχολικός ανταγωνισμός να καταλήξουν σε μια δυνατή φιλία;

    Και πώς γίνεται τελικά να σε λένε απροσάρμοστο αλλά εσύ να προσπαθείς να ενταχθείς στο κοινωνικό σύνολο;

    Τέτοια θέματα εξερεύνησε ο πρώτος κύκλος του «Trinkets», «Στα Κλεφτά» το ονόμασε το Netflix στα ελληνικά, μια πραγματικά σπουδαία νεανική σειρά που τιμήθηκε με δύο Emmy, μεταξύ αυτών και Καλύτερης Νεανικής Σειράς.

    Τίποτα δεν είναι εύπεπτο ή ανάλαφρο εδώ. Η σειρά πατάει εξάλλου σε ένα στιβαρό μυθιστόρημα και έχει πολλά να πει τόσο για τα ίδια τα νιάτα, όσο και το περιβάλλον που τους φτιάχνουν οι μεγάλοι.

    Εδώ έχουμε μια έφηβη που χάνει τη μητέρα της και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε νέο σχολικό περιβάλλον ενώ πενθεί. Η Έλοντι θα γνωρίσει τις επίσης απροσάρμοστες Τάμπιθα και Μο, σχηματίζοντας μια εντελώς απίθανη τριπλέτα χαρακτήρων.

    Το δραματικό μάλιστα φινάλε του πρώτου κύκλου έκανε τους πάντες να καρδιοχτυπούν για έναν δεύτερο. Και ήρθε στις 25 Αυγούστου, δεν έχει όμως άλλο.

    Μπριάνα Χίλντεμπραντ (γνωστή από το «Deadpool»), Κιάνα Μαντέιρα και Κουιντέσα Σουίντελ έκλεψαν την παράσταση στο teen TV με τρεις χαρακτήρες σωστά διαμάντια.

    Ναι, η εφηβική παραβατικότητα μπορεί να οδηγήσει σε μια ανεκτίμητη φιλία. Και επίσης ναι, το ταραχώδες παρελθόν σου δεν πρέπει να σε καθορίζει. Και σίγουρα να μη σου στερεί το μέλλον. Φτάνει να το θες και να το δουλέψεις.

    Η δεύτερη σεζόν θα είναι «ο φυσικός επίλογος της ιστορίας», όπως μας είπε την άνοιξη τo Netflix, κι έτσι δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο.

    Αν έχασες τον πρώτο κύκλο, έχασες μια πραγματικά καλή σειρά που έχει πολλά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. Δέκα ημίωρα επεισόδια ήταν και άλλα 10 απαρτίζουν τον δεύτερο, που κλείνει ιδανικά μια εφηβική περιπέτεια που ποντάρει στην αληθοφάνεια και το συναίσθημα.

    Όχι για να συγκινήσει, αλλά για να προβληματίσει…

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ