X
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
More

    Τροχαίο στην Εγνατία: Προφυλακιστέος ο Ουκρανός οδηγός του φορτηγού – Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

    Τροχαίο στην Εγνατία: Προφυλακιστέος ο Ουκρανός οδηγός του φορτηγού – Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

    Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα Κοζάνης κρίθηκε ο 38χρονος οδηγός φορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στον Πολύμυλο Κοζάνης στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.

    Στην ανάκριση που διήρκησε πάνω από 5 ώρες, ο 38χρονος οδηγός ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε κι ότι τηρούσε τα όρια ταχύτητας. Σύμφωνα με τον συνήγορό του Λάζαρο Κομπουλίδη, ζητήθηκε και κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του κατηγορουμένου, το ανακτηθέν βίντεο της Εγνατίας οδού που δείχνει τι ακριβώς έχει συμβεί πριν το δυστύχημα. Όπως δήλωσε ο κ.Κομπουλίδης, “είναι τέτοια η πεποίθηση μας για το συμβαν που ζητήσαμε εμείς να κατατεθεί τώρα το συγκεκριμένο υλικό στη δικογραφία”.

    Σύμφωνα με τον κ.Κομπουλίδη, ο οδηγός του φορτηγού που είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ζητά συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ