Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00’ το απόγευμα της Πέμπτης (13/3), στην Λαμία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση Ταϋγέτου με Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το λευκό βανάκι κατέβαινε τη Μ. Αλεξάνδρου που έχει το STOP, ενώ το κόκκινο ΙΧ κινούνταν κανονικά επί της Ταϋγέτου.
«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είδα καθόλου το αμάξι…», είπε στο LamiaReport ο οδηγός του βαν. Μετά τη σύγκρουση, το κόκκινο όχημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, χτύπησε με δύναμη πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η οδηγός του να εγκλωβιστεί στη θέση της.
Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη αλλά έχοντας κανονικά τις αισθήσεις της, από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που ανέλαβαν και τη διακομιδή της στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Κάτοικοι της περιοχής που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, είπαν στο ίδιο Μέσο ότι άκουσαν ένα φοβερό θόρυβο και πίστεψαν ότι θα γκρεμιζόταν και η κολώνα. «Από χρόνια λέγαμε ότι μόνο αν έμπαιναν φανάρια θα σταματούσαν σε αυτή τη διασταύρωση – καρμανιόλα τα ατυχήματα. Πλέον που έχουμε δει την χρησιμότητα των κυκλικών κόμβων είναι απαραίτητο να γίνει και εδώ ένας. Πραγματικά, πόσα τροχαία πρέπει να γίνουν για να γίνει και εδώ ένας;», αναρωτιόταν περίοικος.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.
Δείτε φωτογραφίες: