Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τρομακτικό trailer απέκτησε το “Pet Sematary: Bloodlines”

    Τρομακτικό trailer απέκτησε το "Pet Sematary: Bloodlines"

    To Paramount+ έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την επερχόμενη ταινία τρόμου “Pet Sematary: Bloodlines”.

    Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Stephen King του 1983 και είναι prequel της κινηματογραφικής μεταφοράς του 2019, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box office. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “To 1969, ο νεαρός Jud Crandall έχει όνειρα να αφήσει την πόλη του το Ludlow, αλλά σύντομα ανακαλύπτει μοχθηρά μυστικά και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την σκοτεινή ιστορία της οικογένειάς του που θα τον κρατήσει για πάντα συνδεδεμένο με το Ludlow. Ενωμένοι, ο Jud και οι παιδικοί του φίλοι πρέπει να πολεμήσουν ένα αρχαίο κακό που κρατά το Ludlow από την ίδρυσή του και με το που το ξεθάψεις, έχει τη δύναμη να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του”.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Σχέδια για την ταινία ξεκίνησαν να γίνονται από το 2019 με το πράσινο φως να έρχεται δύο χρόνια αργότερα. Το σενάριο γράφτηκε από την Lindsey Beer, η οποία ανέλαβε και τα ηνία της, κάνοντας έτσι το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Συν-σεναριογράφος είναι ο Jeff Buhler, ο οποίος είχε δουλέψει πάνω στην ταινία του ’19. Άλλη επιστροφή από την ταινία είναι και αυτή του Lorenzo di Bonaventura, ο οποίος είναι παραγωγός. Πρωταγωνιστές είναι οι Jackson White, Pam Grier, Jack Mulhern, Natalie Alyn Lind, Forrest Goodluck, Isabella Star LaBlanc, Samantha Mathis, Henry Thomas και David Duchovny.

    Το “Pet Sematary” σκηνοθετήθηκε από τους Kevin Kölsch και Dennis Widmyer και πρωταγωνιστές ήταν οι Jason Clarke, Amy Seimetz και John Lithgow. Η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει $113,1 εκ. στο παγκόσμιο box office, έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $21 εκ.. Αυτή δεν ήταν η πρώτη μεταφορά του μυθιστορήματος, καθώς στο παρελθόν είχαμε δει την ομότιτλη ταινία του 1989, που είχε γράψει ο ίδιος ο King και το “Pet Sematary Two” (1992) που ήταν sequel.

    Το “Pet Sematary: Bloodlines” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου 2023 και λέγεται ότι θα είναι η “τρομακτικότερη” ιστορία του King. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στις 10+1 αξέχαστες ταινίες του συγγραφέα και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ