Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Η Τσαπανίδου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ

    Το ξαφνικό «αντίο» της Πόπης Τσαπανίδου στο Open αποδείχθηκε ότι ήταν μια κίνηση ματ από τον Αλέξη Τσίπρα, αφού η καταξιωμένη και συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ!

    Οι χθεσινές εξελίξεις με τηλεοπτικές και πολιτικές προεκτάσεις άρχισαν με την είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Πόπη Τσαπανίδου παραιτήθηκε από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη!

    Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και το σχετικό δελτίο από το κανάλι αναφορικά με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων: «Το Οpen ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το Οpen την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

    Και εκεί που άπαντες ήταν στα τηλέφωνα για να μάθουν τι έχει συμβεί (σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, πριν από έξι ημέρες, όταν παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου φεύγοντας από το στούντιο και τις εγκαταστάσεις του σταθμού ευχήθηκε στους συναδέλφους της καλές γιορτές, χωρίς να πει φυσικά κάτι παραπάνω), έσκασε η ανακοίνωση από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

    1 5

    Από τη νέα χρονιά λοιπόν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ