• Ενημέρωση
    • Αρθρογραφία
    • Ειδήσεις
    • Επιχειρησιακα Νεα
    • Τοπικά Νέα
  • Διασκέδαση
    • Cinema Κοζάνη
    • Cinema Πτολεμαΐδα
    • TV News
    • Εκδηλώσεις
    • Κινηματογράφος
    • Μουσική
    • Σειρές
  • Lifestyle
    • Gossip News
    • Social News
  • Επικοινωνία
  • Υγεία – Διατροφή
  • Τεχνολογία
  • Σχέσεις – Sex
  • Ζώδια
  • Funny…Viral
Αναζήτηση
LogoREFRESHNEWSΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
LogoREFRESHNEWSΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • Ενημέρωση
    • ΌλαΑρθρογραφίαΕιδήσειςΕπιχειρησιακα ΝεαΤοπικά Νέα
      Ειδήσεις

      Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ συνιστά «επιφυλακή» απέναντι στην «αυξημένη αβεβαιότητα» που επικρατεί

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Εφημερεύοντα φαρμακεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (27/3)

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε η 60χρονη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον έβδομο όροφο

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Πώς θα λειτουργεί το σύστημα κατά της φοροδιαφυγής

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Λαγονήσι: Μηχανή συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – ΦΩΤΟ

      Newsroom -
  • Διασκέδαση
    • ΌλαCinema ΚοζάνηCinema ΠτολεμαΐδαTV NewsΕκδηλώσειςΚινηματογράφος
      Σειρές

      Μια πρώτη ματιά στην spin-off σειρά του “To All The Boys I’ve Loved Before”

      Newsroom -
      TV News

      Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

      Newsroom -
      Σειρές

      Ο Barney Stinson μπαίνει στον κόσμο του “How I Met Your Father”

      Newsroom -
      TV News

      Τριπλό «ΟΚ» από την ΕΡΤ

      Newsroom -
      TV News

      Όταν γίναμε ζευγάρι έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα

      Newsroom -
  • Lifestyle
    • ΌλαGossip NewsSocial News
      Gossip News

      Elton John: Τα μαγικά γενέθλια και το αξιολάτρευτο δώρο του συζύγου του

      Newsroom -
      Gossip News

      Το αφεντικό των dream cars παράτησε τη γυναίκα του που έχει άνοια και τα έφτιαξε με την κολλητή της

      Newsroom -
      Gossip News

      Σοφία Μουτίδου: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει δυνατό μήνυμα

      Newsroom -
      Social News

      Μπρουκ Έβερς: Έχει τα πιο καυτά προσόντα dj EVER και με μαγιό τα βλέπεις καλύτερα

      Newsroom -
      Gossip News

      Έληξε το ματς αγάπης του Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά

      Newsroom -
  • Επικοινωνία
  • Υγεία – Διατροφή
  • Τεχνολογία
    • Τεχνολογία

      Το σημερινό Google Doodle τιμά την εθνική εορτή

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Στο στόχαστρο της Δύσης το TikTok

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Το σημερινό Google Doodle τιμά τον σπουδαίο Μεξικανό χημικό

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Τέλος τα ιταλικά τραγούδια από το Facebook και το Instagram

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Έφτασε η τεράστια αναβάθμιση που το κάνει ακόμα πιο «ανθρώπινο»

      Newsroom -
  • Σχέσεις – Sex
  • Ζώδια
  • Funny…Viral
More
    Facebook
    Instagram
    Mail

    Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Η αισχροκέρδεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη -Ερχόμαστε για να χτίσουμε»

    Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Η αισχροκέρδεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη -Ερχόμαστε για να χτίσουμε»

    Ειδήσεις

    Επισήμως καλοκαίρι στην Κέρκυρα, ξεκίνησε σήμερα η τουριστική σεζόν – Οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού

    Νέα πρόσωπα στον κύκλο των ερευνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

    Εύσημα Τσίπρα στους μαθητές του δημοτικού σχολείου της Τήλου και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

    Newsroom
    Newsroom
    6 Φεβρουαρίου 2023
    10
    Facebook
    Twitter
    Pinterest
    WhatsApp

      “Η προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα είναι βαθιά δημοκρατική, θα κόψει αποφασιστικά τον ομφάλιο λώρο κόμματος και κράτους, μειώνοντας δραστικά τον αριθμό των μετακλητών, θα έχει το μικρότερο αριθμό μετακλητών από κάθε ελληνική κυβέρνηση μέχρι τώρα”, είπε.


      Δεσμεύτηκε ότι αν κερδίσει τις εκλογές η κυβέρνηση που θα σχηματίσει θα έχει περισσότερες γυναίκες υπουργούς από κάθε άλλη ελληνική κυβέρνηση μέχρι τώρα και ως πρώτη πράξη δικαιοσύνης θα καταργήσει όλους τους νόμους και τις διατάξεις, που βάζουν φραγμό στις ελευθερίες και τα δικαιώματα του πολίτη και τόνισε:

      “Θα βάλουμε έτσι τέρμα: Στο εργασιακό καθεστώς της ζούγκλας. Στο πτωχευτικό καθεστώς της λεηλασίας της πρώτης κατοικίας. Στην ποινική ασυλία των τραπεζικών στελεχών. Στη φορολογική ασυλία των εταιριών που κερδοσκοπούν στο ρεύμα, το πετρέλαιο και τα είδη πρώτης ανάγκης. Στα εμπόδια που κλείνουν τις πόρτες των ΑΕΙ σε χιλιάδες νέα παιδιά.


      Στην πανεπιστημιακή αστυνομία, που θα τη στείλουμε στις γειτονιές για να προστατεύει τους πολίτες από το οργανωμένο έγκλημα. Στην ιδιωτικοποίηση και διάλυση του ΕΣΥ. Τα επόμενα βήματα, τα πιο σημαντικά και κρίσιμα για τη ζωή των ανθρώπων, είναι αυτά που θα ανοίξουν το δρόμο προς μια κοινωνία ισονομίας και δικαιοσύνης. Για να μη μείνει η δικαιοσύνη κενός λόγος και όραμα. Να γίνει πράξη”.

      Αναφερόμενος στη Δικαιοσύνη είπε ότι ο στόχος του είναι η ενίσχυση των λειτουργών της και της ανεξαρτησίας τους και σημείωσε πως “κανόνας είναι οι έντιμοι δικαστές και πρέπει να τους στηρίξουμε.

      Σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων και τα δημοσιεύματα για την Αστυνομία ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει στα ερωτήματα που προκύπτουν και τόνισε: “Αυτό που είπα στη Βουλή, ότι επί των ημερών μας η ΕΥΠ παρακολουθούσε τη GreekMafia, αλλά ενώ από το 2019 διοικείται από τη GreekMafia δεν ήταν σχήμα λόγου.

      Οι τελευταίες αποκαλύψεις αποδεικνύνουν ότι δεν ήταν σχήμα λόγου. Είναι, δυστυχώς, μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες αποκαλύψεις γα τη διαφθορά στα ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας, την ασυλία στους επίορκους αστυνομικούς, για τη διασύνδεσή και το αλισιβερίσι των μαφιόζων με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

      Ανατριχιάζει κάθε πολίτης, όποιο κόμμα κι αν υποστηρίζει, με τις τελευταίες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όχι μόνο στο Documento , αλλά στο Βήμα. Στο Documento κάνουν μηνύσεις στο Βήμα δεν τολμούν να κάνουν. Δεν ξέρω γιατί, κάπου πάει το μυαλό μου. Και θέλω να καλέσω τον κο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις:

      Γνώριζε ο ίδιο ή ο υπουργός του,τη παράνομη δράση αξιωματικών που αποστρατεύθηκαν και δεν τους έστειλε στη Δικαιοσύνη; Πώς μπορεί να μιλά για «κάθαρση», όταν αναβαθμίζει κατηγορούμενους; Είναι συνομιλητές της μαφίας Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και σήμερα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου; Είναι συνομιλητής της μαφίας ο διευθυντής του υπουργού; Χρωστάτε μια απάντηση.Για όσα σκοτεινά συμβαίνουν σήμερα, όχι μόνο στην ΕΥΠ, αλλά ακόμη και στην Ελληνική Αστυνομία.

      Και αναρωτιέμαι Πολίτες της Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενος όχι μόνο στους προοδευτικούς Πολίτες, αλλά και στους συντηρητικούς πολίτες, τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

      Είναι αυτή η εικόνα, των υποκλοπών, της διαφθοράς και της νύχτας που έχει παρεισφρήσει στους αρμούς του κράτους, στην ΕΥΠ και στην αστυνομία.Είναι εικόνα που περιμένατε ποτέ να δείτε να συμβαίνει; Από μια κυβέρνηση που ήρθε στο όνομα της θεσμικής της προσήλωσης στο κράτος δικαίου, στους νόμους και στους κανόνες της δημοκρατίας;”

      Ο κ Τσίπρας δήλωσε υπερήφανος για τη Συμφωνία των Πρεσπών και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον κάλεσε να σταματήσει να κάνει μαθήματα πατριωτισμού στον στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογράμμισε:

      “Ο κ. Μητσοτάκης, που ως πρωθυπουργός έκανε στροφή 180 μοιρών και στην Ευρώπη εμφανίζεται πλέον και ευτυχώς ως υπέρμαχος της Συμφωνίας των Πρεσπών και της ευρωπαϊκής προοπτικής των γειτόνων μας, δε ξεχνάμε τι ακρότητες διέπραξε τότε, χέρι χέρι με τους ακραίους εθνικιστές, προκειμένου να κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, ακόμη και για εθνική μειοδοσία.

      Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, θέλω από εδώ από τη Θεσσαλονίκη να πω ότι είμαστε περήφανοι που δε κάναμε πίσω αψηφώντας το πολιτικό κόστος, προκειμένου να προωθήσουμε το εθνικό συμφέρον. Και καλώ τον πρωθυπουργό που είχε επί δύο χρόνια καλωδιωμένη την ηγεσία του στρατεύματος, να σταματήσει να κάνει μαθήματα πατριωτισμού στην αριστερά και στη δημοκρατική παράταξη.

      Ο πρωθυπουργός που όταν το OrucReis παραβίαζε συστηματικά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας για τρεις μήνες ως το Καστελόριζο και τη Ρόδο, μας έλεγε ότι το έπαιρνε ο αέρας και ότι δεν μπορούσε να κάνει έρευνες λόγω του θορύβου των πλοίων μας. Να σταματήσει τα μαθήματα πατριωτισμού στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

      Ο πρωθυπουργός που ανέχεται να ανακοινώνει ο Καγκελάριος της Γερμανίας, ότι τα τεθωρακισμένα που μας απέστειλε σε ανταλλαγή με αυτά που εστάλησαν στην Ουκρανία, θα μείνουν στον Έβρο και δεν θα πάνε στα νησιά. Να σταματήσει τα μαθήματα πατριωτισμού στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Και να γνωρίζει ότι και το τελευταίο ευρώ από τα 14 δις των αμυντικών δαπανών, που δε προβλέπουν ούτε μια βίδα να χτιστεί στην Ελλάδα, και το τελευταίο ευρώ θα ελεγχθεί εξονυχιστικά”.

      “Η ανατροπή έχει ήδη γίνει, είμαστε μπροστά”

      Κάλεσε τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές να υπογράψουν το “Συμβόλαιο Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης” που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

      “Η ανατροπή έχει ήδη γίνει, είμαστε μπροστά και η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ανοίξει το δρόμο για προοδευτική κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές. Από τις εκλογές της απλής αναλογικής”, είπε και πρόσθεσε: “Κι ας μη βιάζονται ορισμένοι να προδικάζουν τις εξελίξεις με βάση της προεκλογικές τακτικές των κομμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης.

      Ψάχνοντας και διογκώνοντας τις φυσιολογικές διαφορές ανάμεσά τους. Το έχω ξαναπεί. Ανάμεσα στις προεκλογικές τακτικές και τις μετεκλογικές εξελίξεις, μεσολαβούν ένα πολύ σημαντικό γεγονός: Οι εκλογές. Οι εκλογές και τα αποτελέσματα των εκλογών και όχι των δημοσκοπήσεων.¨

      Όπως εχθές στην Κύπρο, που έπεσαν πάλι μόνο 12 μονάδες έξω από το τελικό αποτέλεσμα. Και πάλι όλως τυχαίως έπεσαν έξω εις βάρος του υποψήφιου της αριστεράς. Για αυτό πιστέψτε με, όταν σας λέω μη φωνάζετε συνθήματα για την ανατροπή, γιατί η ανατροπή έχει ήδη γίνει, να ξέρετε ότι το εννοώ. Είμαστε μπροστά και η καθαρή νίκη μας θα ανοίξει το δρόμο για τη προοδευτική διακυβέρνηση το βράδυ των εκλογών με απλή αναλογική”.

      “Μόνος αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι η δεξιά του κου Μητσοτάκη”

      Σχετικά με το θέμα των συνεργασιών ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν ανοίγει μέτωπα με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις και δήλωσε ότι “ο μόνος αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι η δεξιά του κου Μητσοτάκη”

      “Δεσμευτήκαμε, λοιπόν, ότι αμέσως μετά την καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην κάλπη της απλής αναλογικής θα σχηματίσουμε κυβέρνηση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων. Παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας”, είπε και συνέχισε:

      “Και η πρόσκληση μας σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου είναι σαφής και έντιμη. Ούτε την κριτική τους προς εμάς ζητάμε να υποστείλουν – όπως δεν την υποστείλαμε και εμείς προς αυτούς- ούτε είμαστε εμείς αυτοί που διανοηθήκαμε να τους απειλήσουμε ή να τους εκβιάσουμε, όπως αποδεδειγμένα έκανε η ΝΔ.

      Επαναλαμβάνω με όση δύναμη έχω και από εδώ, από την Θεσσαλονίκη. Μόνος αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι η δεξιά του κου Μητσοτάκη. Εμείς κάνουμε μονομέτωπο αγώνα, δεν ανοίγουμε μέτωπα με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις. Από εκεί και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι στη ιστορία και απέναντι στον ελληνικό λαό.

      Στη γραμμή της μάχης για την απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη καλούμε όλα τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης. Καλούμε όμως και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ανεξάρτητα αν ανήκουν στο κέντρο στην αριστερά, ακόμη και στη δεξιά. Δεν ζητάμε να καταργήσουμε τις διαφορές μας. Είναι αναγκαίο όμως να προτάξουμε τη μάχη για να απαλλαγεί η χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη. Από τον καθεστωτικό ζόφο που ζούμε. Πριν να είναι πολύ αργά”.

      “Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον κ. Μητσοτάκη, αυτός το βάζει στα πόδια”

      Απάντησε στην κριτική από την πλευρά της κυβέρνησης ότι δεν τολμά να συγκριθεί με τον πρωθυπουργό και επισήμανε τα εξής: “Έθεσα τη περασμένη Τετάρτη στο Περιστέρι το διακύβευμα της μάχης που έχουμε να δώσουμε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες ενόψει των εκλογών. Μητσοτάκης ή Δημοκρατία.

      Θα περίμενα από τη πλευράς της κυβέρνησης να απαντήσουν ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι. Ότι οι λέξεις Μητσοτάκης και Δημοκρατία δεν είναι ετερώνυμες. Αντί αυτού όμως μου απάντησαν ότι βάζω το πήχη της σύγκρισης ανάμεσα στο Μητσοτάκη και τη Δημοκρατία, γιατί δε τολμάω να βάλω το πήχη της σύγκρισης ανάμεσα στον Μητσοτάκη και στην αφεντιά μου.

      Τους απαντάω: Τη σύγκριση δε τη φοβήθηκα ποτέ. ‘Αλλος φεύγει τρέχοντας από τις συνεδριάσεις της Βουλής, κλέβοντας το ρόλο του Προεδρείου και κηρύσσοντας τη λήξη των εργασιών πρόωρα για να μην απαντήσουν. ‘Αλλος το βάζει στα πόδια εφτά χρόνια τώρα και αρνείται πεισματικά μια ανοιχτή τηλεοπτική αναμέτρηση εφόλης της ύλης.

      Είμαι εδώ, στη διάθεσή σας κύριε Μητσοτάκη. Να συγκριθούμε και να συγκρουστούμε με επιχειρήματα, με αλήθειες και χωρίς υποβολείς, ενώπιος ενωπίω με τον ελληνικό λαό. Μη θαρρείτε όμως ότι το κάνω από αδυναμία που βάζω το πήχη στη δημοκρατία και όχι στην αφεντιά μου. Το κάνω από πλήρη επίγνωση.

      Αυτό που διακυβεύεται σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι κάτι πιο σημαντικό από τη σύγκριση δύο προσώπων. Γιατι εσείς δεν είστε απλά ένα πρόσωπο. Αλλά ένα καθεστώς. Ένα καθεστώς που προσβάλει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ανεξάρτητα σε ποια δικαιολογία ανήκει. Αυτό το καθεστώς πρέπει να ηττηθεί στις επόμενες εκλογές. Και θα ηττηθεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έρθει πρώτος και με διαφορά.

      Γιατί πια όλοι ξέρουμε ότι δίπλα στο δίλημμα : Δημοκρατία ή Μητσοτάκης, υπάρχει και το δίλημμα : Αισχροκέρδεια ή ΣΥΡΙΖΑ. Και η απάντηση θα είναι συντριπτική Θα είναι Δημοκρατία. Θα είναι καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι τέλος της αισχροκέρδειας των μεγάλων συμφερόντων. Θα είναι η επιστροφή της δικαιοσύνης, παντού. Πολίτες της Θεσσαλονίκης.

      Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη. Γιατί είναι μια μάχη για την κοινωνία και την πατρίδα. Για την αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Για τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια μάχη νικηφόρα. Γιατί η αλλαγή είμαστε εμείς. Η αλλαγή είναι ο καθένας από μας. Θα νικήσουμε.

      Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του κυβερνητικού του προγράμματος, σε όλους τους τομείς, ενώ έκανε αναφορά και στα θέματα της Θεσσαλονίκης.

      Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άφησε τα έργα της Θεσσαλονίκης έξω από το Ταμείο Ανάκαμψης, για το Μετρό είπε ότι “έγινε πάλι ανέκδοτο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη” και δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση και επέκταση του.

      Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επόμενη ομιλία του στη Θεσσαλονίκη θα γίνει σε ανοιχτό χώρο και θα είναι ” η συγκέντρωση της μεγάλης νίκης”.

      Newsroom
      Newsroomhttp://refreshnews.gr/
      Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
      Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
      Ακούστε όλες τις νέες κυκλοφορίες αποκλειστικότητες και τις εκπομπής του Μελωδία 102.4
      • #
      • Αλέξης Τσίπρας
      • Ειδήσεις
      • εκλογες 2023
      • Κυριάκος Μητσοτάκης
      • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      • ΣΥΡΙΖΑ
      Ειδήσεις

      Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ συνιστά «επιφυλακή» απέναντι στην «αυξημένη αβεβαιότητα» που επικρατεί

      27 Μαρτίου 2023
      Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ ζήτησε επιφυλακή απέναντι στην ακόμη «αυξημένη αβεβαιότητα»...
      Ειδήσεις

      Εφημερεύοντα φαρμακεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (27/3)

      27 Μαρτίου 2023
      Ειδήσεις

      Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε η 60χρονη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον έβδομο όροφο

      26 Μαρτίου 2023
      Ειδήσεις

      Πώς θα λειτουργεί το σύστημα κατά της φοροδιαφυγής

      26 Μαρτίου 2023
      Ειδήσεις

      Λαγονήσι: Μηχανή συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – ΦΩΤΟ

      26 Μαρτίου 2023

      Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε η 60χρονη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον έβδομο όροφο

      Νέα πρόσωπα στον κύκλο των ερευνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

      Επισήμως καλοκαίρι στην Κέρκυρα, ξεκίνησε σήμερα η τουριστική σεζόν – Οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού

      Εύσημα Τσίπρα στους μαθητές του δημοτικού σχολείου της Τήλου και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

      Gossip News

      Elton John: Τα μαγικά γενέθλια και το αξιολάτρευτο δώρο του συζύγου του

      Newsroom -
      Σειρές

      Μια πρώτη ματιά στην spin-off σειρά του “To All The Boys I’ve Loved Before”

      Newsroom -
      Υγεία - Διατροφή

      Πώς επηρεάζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ συνιστά «επιφυλακή» απέναντι στην «αυξημένη αβεβαιότητα» που επικρατεί

      Newsroom -
      TV News

      Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

      Newsroom -
      Gossip News

      Το αφεντικό των dream cars παράτησε τη γυναίκα του που έχει άνοια και τα έφτιαξε με την κολλητή της

      Newsroom -

      Δείτε Επίσης

      Gossip News

      Σοφία Μουτίδου: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει δυνατό μήνυμα

      26 Μαρτίου 2023
      Το δικό της μήνυμα ότι «η ντροπή για το σώμα είναι θεμέλιο άγχους και ψυχικού πόνου» έστειλε η Σοφία Μουτίδου, η οποία δημοσίευσε μία...
      Ειδήσεις

      Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε η 60χρονη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον έβδομο όροφο

      26 Μαρτίου 2023
      Funny...Viral

      Αγνώριστη 22 χρόνια μετά: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ουκρανή Νατάσα από την «Βότκα Πορτοκάλι»

      26 Μαρτίου 2023
      «Βότκα Πορτοκάλι, άρωμα και ζάλη» συνεχίζει να προκαλεί με την εμφάνισή της η τηλεοπτική «Ουκρανή Νατάσα», η οποία αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη...
      Σειρές

      Ο Barney Stinson μπαίνει στον κόσμο του “How I Met Your Father”

      26 Μαρτίου 2023
      O Barney Stinson επιστρέφει στον κόσμο που τον έκανε γνωστό με το "How I Met Your...
      Υγεία - Διατροφή

      Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα

      26 Μαρτίου 2023
      Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά...
      TV News

      Τριπλό «ΟΚ» από την ΕΡΤ

      26 Μαρτίου 2023
      Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Πράσινο φως για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Τζένη Μελιτά, τη Ζωή...
      spot_img
      Social News

      Μπρουκ Έβερς: Έχει τα πιο καυτά προσόντα dj EVER και με μαγιό τα βλέπεις καλύτερα

      26 Μαρτίου 2023
      Εννοείται πως ο τίτλος είναι μια καθαρή υπερβολή. Αλλά δεν γινόταν να μην κάνουμε το λογοπαίγνιο. Η Brooke Evers έχει πάντως πολύ καυτά...
      TV News

      Όταν γίναμε ζευγάρι έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα

      26 Μαρτίου 2023
      Η Φανή Χαλκιά στην πιο τρυφερή, τηλεοπτική της εξομολόγηση… Στο πλατό της...
      Gossip News

      Έληξε το ματς αγάπης του Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά

      26 Μαρτίου 2023
      Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά. Ο διεθνούς φήμης τενίστας και η γοητευτική αριστοκράτισσα σύντροφός του πήραν...
      • Στείλε το άρθρο σου
      • Διαφήμιση
      • Επικοινωνία

      -

      LogoREFRESHNEWSΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
      Facebook
      Instagram
      Youtube

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

      Privacy Policy

      Magazine

      About Us

      Contact

      Copyright © Christos Kapasakalis, 2020