Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Τζένη Καζάκου: «Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου – Με κοιτάει στα μάτια και συνεννοούμαστε»

    Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, Τζένη Καζάκου, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show και παραχώρησε μια συνέντευξη.

    Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην σύγκριση που της κάνουν συχνά με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους γονείς της.

    tzeni kazakou1

    «Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει.

    tzeni kazakou4

    Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς» ανέφερε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

    tzeni kazakou2

    Στην συνέχεια η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μητέρα της, Τάνια Τρύπη: «Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ