Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τζένη Μελιτά: «Απαγωγή» της παρουσιάστριας πριν το Ησαΐα χόρευε

    Αντίστροφα μετρά η Τζένη Μελιτά για να γίνει νυφούλα, με γαμπρό τον Σπύρο Μαργαρίτη! Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, λίγες ημέρες πριν την επιστροφή της στο «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στη δημόσια τηλεόραση, βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασιών για τη μεγάλη στιγμή της ζωής της, επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο μια σχέση που μετρά σχεδόν δέκα χρόνια!

    tzeni melita21063

    Σχέση που άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, ξεπερνώντας ακόμη και κρίσεις! Μάλιστα, η είδηση ότι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Μελιτά είχε αποκαλύψει ότι οργανώνει τον γάμο της.

    «Είμαστε στα εννιά χρόνια και θα πάμε στα δέκα! Εχουμε περάσει την κρίση της επταετίας και τα έχουμε καταφέρει. Ερχονται τα ωραία σιγά σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου με λίγους συγγενείς και φίλους» είχε πει τότε η Τζένη Μελιτά, που κάνει δεύτερη φορά πρόβα νυφικού, καθώς η πρόταση γάμου έγινε το 2019 στο Μαρόκο, όμως η πανδημία τούς άλλαξε τα σχέδια.

    tzeni melita2808

    Από τις αρχές του καλοκαιριού, μάλιστα, είχε αρχίσει να κάνει πρόβες για το νυφικό της και να σχεδιάζει το φόρεμα που θα φορέσει στο πάρτι που θα ακολουθήσει. Πριν από τον γάμο πάντως υπήρξε και «απαγωγή», μια και το Σάββατο οι φίλες της παρουσιάστριας αποφάσισαν να την «απαγάγουν» για 30 ώρες, προκειμένου να γιορτάσουν το δικό τους bachelorette, πηγαίνοντας αρχικά να παίξουν έναν αγώνα paintball (όχι με στόχο τον… γαμπρό) και στη συνέχεια για dinner με χορό και τρελό κέφι!

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ