Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ‘Υστερία’ θα πάθει ο Bruce Campbell στη νέα του σειρά

    'Υστερία' θα πάθει ο Bruce Campbell στη νέα του σειρά

    Στην νέα σειρά του Peacock, “Hysteria!”, θα παίξει ο Bruce Campbell, ο οποίος θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια, αλλά δεν θα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με το Variety, πρόκειται να αναλάβει να ενσαρκώσει τον Αρχηγό Dandridge, “έναν αστυνομικό, του οποίου η πίστη στη μικρή του κοινωνία θα κλονιστεί μετά από μια σειρά δολοφονιών, εξαφανίσεων και ανεξήγητων γεγονότων”.

    Η σειρά που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο που μας πέρασε και θα φέρει τους Anna Camp, Emjay Anthony, Chiara Aurelia, Kezii Curtis, Nikki Hahn και Julie Bowen στους κύριους ρόλους. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Όταν ο αγαπημένος κουόρτερμπακ εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια του ‘Σατανικού Πανικού’ στα τέλη του ’80, μια μέταλ μπάντα απόκληρων λυκείου συνειδητοποιεί ότι μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το ξαφνικό ενδιαφέρον της πόλης τους για τον αποκρυφισμό, χτίζοντας μια φήμη ως μια Σατανική μέταλ μπάντα, μέχρι που μια σειρά από δολοφονίες, απαγωγές και αναφορές για ‘υπερφυσική δραστηριότητα’ πυροδοτεί ένα κυνήγι μαγισσών που κατευθύνεται στους ίδιους”.

    Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Bender, Jake Weiner, Matthew Scott Kane και David Goodman, με τους δύο τελευταίους να γράφουν το σενάριο, επίσης. Τέλος, ο Jordan Vogt-Roberts θα αναλάβει τα ηνία του πρώτου επεισοδίου και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

    O Campbell έγινε γνωστός μέσα από την τριλογία ταινιών τρόμου “Evil Dead”, η οποία αποτελούνταν από τις “The Evil Dead” (1981), “Evil Dead II” (1987) και “Army of Darkness” (1992) του Sam Raimi, αλλά και τη σειρά “Ash vs Evil Dead” (2015-18). Άλλες τους ταινίες είναι οι “Crimewave” (1985), “Maniac Cop” (1988), “Sundown: The Vampire in Retreat” (1989), “Bubba Ho-Tep” (2002), “The Ladykillers” (2004) και “My Name Is Bruce” (2007), ενώ τηλεοπτικά τον έχουμε δει στα “The Adventures of Brisco County, Jr.” (1993-94), “Hercules: The Legendary Journeys” (1995-99), “Xena: Warrior Princess” (1995-99) και “Burn Notice” (2007-13). Τέλος, να πούμε ότι ο ηθοποιός έχει κάνει cameo εμφανίσεις στην αρχική τριλογία Spider-Man (2002-07), στο “Oz the Great and Powerful” (2013), στο “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2022), και – φυσικά – στα “Evil Dead” (2013) και “Evil Dead Rise” (2023).

    [Το φαινόμενο “Satanic Panic” (ελλ. σατανικός πανικός) ήταν ένας ηθικός πανικός που ξεκίνησε από αβάσιμες περιπτώσεις σατανικής τελετουργικής κατάχρησης στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’80 και εξαπλώθηκε σε πολλά μέρη του κόσμου μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90.]

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ