Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Βάλτε τα sneakers στην καθημερινότητά σας

    Βασικό κριτήριο για την επιλογή παπουτσιών για τη νέα χρονιά είναι η λειτουργικότητα και η άνεση που μπορούν να μας προσφέρουν. Ένα ζευγάρι ψηλές γόβες πάντα θα κολακεύει περισσότερο τη σιλουέτα μιας γυναίκας και θα της προσδίδει μια παραπάνω θηλυκότητα, όμως η πρακτικότητα και η άνεση που μπορεί να προσφέρει ένα ζευγάρι sneakers σε συνδυασμό με το στυλ που μας προσδίδει και την ανάγκη που έχουμε πολλές φορές να τροποποιούμε μια formal εμφάνιση, δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Αν είστε σε διαδικασία αναζήτησης, η εταιρία Clarks είναι εδώ για να μας προσφέρει την μεγάλη της sneaker collection που όλες χρειαζόμαστε στη ντουλάπα μας καθώς πλέον τα sneakers αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του streetwear αλλά και της μόδας γενικότερα.

    Είτε σας αρέσει να υιοθετείτε ένα πιο γυμναστηριακό, street style look είτε ένα κλασικό, casual, office look, τα sneakers έχουν κάνει στροφή στη μόδα και πλέον δεν ανήκουν απλά στην αθλητική κατηγορία παπουτσιού αλλά μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και σίγουρα οπωσδήποτε όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί ως το βράδυ. Για αρχή, για το απόλυτο go-to look είτε πάτε στο γραφείο, είτε πάτε βόλτα, φορέστε ένα statement κομμάτι sneakers και από πάνω κάτι ζεστό και αναπαυτικό μαζί με ένα φινετσάτο σακάκι. Η άνεση αποτελεί νούμερο ένα παράγοντα για την καθημερινότητά μας και τα αγαπημένα Clarks γυναικεία παπούτσια είναι πιο βολικά από κάθε άλλο παπούτσι αφού είναι δημιουργημένα με γνώμονα ένα minimal και ταυτόχρονα μοντέρνο σχεδιασμό. Σε αντίθεση με τα ψηλοτάκουνα και τις μπότες, είναι ήσυχα, είναι ασφαλή και προσφέρουν αυτοπεποίθηση μέσα από την χαρακτηριστική τους απλότητα.

    Βάλτε τα sneakers στην καθημερινότητά σας

    Φυσικά, για τις πιο τολμηρές γυναίκες δεν μπορούν να λείπουν από τη ντουλάπα τα έντονα χρώματα για εκρηκτικούς συνδυασμούς και αξέχαστες εμφανίσεις. Από την άλλη και τα casual sneakers σε γήινους τόνους προσφέρουν τη δική τους χάρη. Nude, ταμπά και μπεζ είναι οι αποχρώσεις οι οποίες κάνουν οποιοδήποτε ζευγάρι sneakers να δείχνει πολύ πιο αριστοκρατικό και σοφιστικέ.  Και καθώς η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα παραμένει ανεξάντλητη, τα μονόχρωμα sneakers παραμένουν αξία κλασική και ανεκτίμητη καθώς οι κομψοί συνδυασμοί οι οποίοι μπορούν να επιτευχθούν με ένα τέτοιο κομμάτι είναι άπειροι και απόλυτα fashionable. Ποτέ η διάρκεια ζωής ενός λευκού η μαύρου ζευγαριού sneakers δεν εξαντλείται και ποτέ δεν θα δείχνει ξεπερασμένο με οποιοδήποτε outfit και αν το συνδυάσετε.

    Έχουμε αγαπήσει το γεγονός ότι πλέον τα sneakers τα συναντάμε παντού και αποτελούν ένα παπούτσι πρωταγωνιστή στην καθημερινότητα αφού έχουν ξεφύγει πια από το γυμναστήριο και μπορούν να μας συνοδεύσουν σε όλες τις περιστάσεις.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ