Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Βανδή: Ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος του «My Greece» λόγω κορονοϊού

    Η πανδημία του κορονοϊού έχει τεράστιες επιπτώσεις και στην ελληνική τηλεόραση, με την ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece» στο OPEN να διακόπτεται.

    Η Δέσποινα Βανδή έκανε γνωστή την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, με την γνωστή τραγουδίστρια να φαίνεται να είναι αρκετά απογοητευμένη με την εξέλιξη αυτή.

    Στη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια έγραψε τα εξής:

    «Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ταξίδια μας καθώς λόγω του covid δε μπορούμε να συνεχίσουμε μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, τις συνήθεις και τον πολιτισμό με ότι συνεπάγεται. Η Νάξος λοιπόν είναι ο επίλογός μας.

    Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνταξιδιώτες μου, τον Κώστα που αρχίσαμε να μιλάμε για αυτή την εκπομπή τρία χρόνια πριν, τον Βαγγέλη που μετέφερε τη γνώση του για τη γαστρονομία της κάθε περιοχής και μοιράστηκε μαζί μας τις συνταγές του.

    Τον Αντρέα για το οργανωτικό του δαιμόνιο, την Αγγελική μας που ήξερε τόσα σα να είχε πάει από δυο φορές στο κάθε μέρος τον Τεο για τη φροντίδα του και όλους τους mygreecians που λάτρεψα γιατί ένιωθα πως πέρα από το ότι επεδίωκαν το καλύτερο αποτέλεσμα χαίρονταν σαν παιδιά που ήταν πενταήμερη!

    Και φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη που πίστεψε στην ιδιαιτερότητα της εκπομπής και έγινε ο παραγωγός μου τη δεύτερη αυτή χρονιά! Σας αγαπάω ομαδάρα μου…θα μου λείψετε…».

    Βανδή: Ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος του «My Greece» λόγω κορονοϊού

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ