Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Βαγγέλης Παυλίδης: Το γκολ της καρδιάς του – Το τρυφερό love story με την Μαριάννα Σολκίδου

    Ο σκόρερ της ιστορικής νίκης της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία, Βαγγέλης Παυλίδης, είναι ερωτευμένος με την οικονομολόγο Μαριάννα Σολκίδου, με την οποία μοιράζεται ένα πολύ τρυφερό love story.

    Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Στις 10 Οκτωβρίου, το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας μας. Ο Έλληνας διεθνής έβαλε δύο γκολ απέναντι στην Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ, χαρίζοντας στην Εθνική μας μια ιστορική νίκη, καθώς η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ την Αγγλία μέσα στην έδρα της.

    Όμως, ο αγώνας ήταν πάρα πολύ φορτισμένος συναισθηματικά γιατί την προηγούμενη ημέρα ένας εκ των παικτών της Εθνικής Ελλάδας, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Εκτός από τα μαύρα περιβραχιόνια που φορούσαν, οι παίκτες αφιέρωσαν και τα δύο γκολ στον πρόωρα χαμένο συμπαίκτη τους.

    Πίσω από τον δεινό σκόρερ Β. Παυλίδη βρίσκεται ο φύλακας άγγελός του, η σύντροφός του Μαριάννα Σολκίδου. Γνωρίζονται από τότε που ήταν παιδιά στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο, και είναι μαζί πάνω από επτά χρόνια. Ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός και η Μαριάννα, που σπουδάζει Οικονομικά, ακολουθεί παντού τον αγαπημένο της. Όλα πηγαίνουν καλά σε ό,τι αφορά τη σχέση τους και η επισημοποίησή της, όπως φαίνεται, δεν θα αργήσει, αφού και οι δύο είναι υπέρ της δημιουργίας οικογένειας. Άλλωστε, γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον, έχουν βρει τα «πατήματα» και τις μεταξύ τους ισορροπίες.

    Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, μάλιστα, οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και πολλά χρόνια. Ο Β. Παυλίδης έχει αγωνιστεί σε ομάδες του εξωτερικού, με τη Μαριάννα να τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του.

    Ο Βαγγέλης ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο σε ηλικία τεσσάρων ετών από τους «Μπέμπηδες 2000» της Θεσσαλονίκης, τους οποίους ίδρυσε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Κερμανίδης. Εκεί έμεινε μέχρι τα 16 του, όταν και τον ζήτησε η γερμανική Μπόχουμ. Ταξίδεψε στη Γερμανία, με τους γονείς του αρχικά, και στη συνέχεια διέμεινε ως φιλοξενούμενος σε γερμανική οικογένεια. Η πορεία του ήταν αξιόλογη, γι’ αυτό και αργότερα τον ζήτησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία έμεινε για έναν χρόνο. Αμέσως μετά μετακόμισε στην Ολλανδία ως παίκτης της Βίλεμ, ενώ το 2021 πήρε μεταγραφή για την Άλκμααρ, όπου έμεινε για τρία χρόνια και έγινε ο πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

    Η επόμενη μεταγραφή του ήταν στην Μπενφίκα, όπου υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο παίζοντας για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με ποδοσφαιρική αξία 25 εκατ. ευρώ, είναι πλέον ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής, αφήνοντας πίσω τον Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ με 22 εκατ. ευρώ και τον Κώστα Μαυροπάνο της Γουέστ Χαμ με 20 εκατ. ευρώ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ