Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Από το πολύ ενδιαφέρον, η απόλυτη αδιαφορία»

    Γνωστός έγινε πριν από λίγες μέρες ο χωρισμός του Βασίλη Δημάκη από την Ερασμία Μάνου. Σήμερα (21/2) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα προβλήθηκαν δηλώσεις του Βασίλη Δημάκη, ο οποίος και μίλησε για την λύση του συμφώνου συμβίωσης τους.

    «Πριν κανένα μισάωρο, ήρθε ο κύριος Αθανασίου, υπέγραψα όπου λύθηκε το σύμφωνο με την πρώην σύντροφό μου. Όλα κομπλέ, είναι μια μορφή ελευθερίας. Τα συναισθήματα είναι ανύπαρκτα. Εντάξει, περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει για εμένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει και αυτή, αν θεωρεί ότι έχω κάνει κάτι για αυτή.

    Τι άλλο να πω, να είναι καλά. Καλή ζωή να έχει και ό,τι καλύτερο της εύχομαι. Είμαι απόλυτος στις αποφάσεις μου. Μετά από κάποιο χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον, η απόλυτη αδιαφορία…», είπε αρχικά ο Βασίλης Δημάκης.

    «Δεν έχει καμία λογική αυτό»

    Στη συνέχεια ανέφερε: «Εισέπραξα πολύ ενδιαφέρον και ξαφνικά εν μία νυκτί δεν είχαμε ξανά επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα-ίσα που χίλιες φορές, για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μία νυκτί… Τι θα έκανα εγώ;».

    «Οι επόμενοι στόχοι μου είναι να μου περάσει ο εισαγγελέας τα ημερομίσθια να φύγω. Να βρω έναν άνθρωπο σωστό, να κάνω την οικογένειά μου. Να γράψω το βιβλίο μου, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω», κατέληξε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ