Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του καλλιτέχνη – «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό του», είπε ο αδελφός του

Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του καλλιτέχνη – «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό του», είπε ο αδελφός του

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε εχθές, Κυριακή (22/12), το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το «παρών» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, στο χωριό του καλλιτέχνη, όπου και έγινε το ετήσιο μνημόσυνο.

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Buongiorno», μεταφέροντας τα συναισθήματά του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που ο αγαπημένος καλλιτέχνης απεβίωσε.

Οι δηλώσεις του αδελφού του

«Αισθάνομαι μεγάλη στεναχώρια, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό του. Μας λείπει πάρα πολύ. Είμαι συγκινημένος. Πότε πέρασε ένας χρόνος; Είναι σαν εχθές…», είπε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img