Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Γιάννης Βασιλώττος: «Στα social media με φλερτάρουν κυρίως άντρες»

    Ο Γιάννης Βασιλώττος, συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των Κυριών». Τον Γιάννη Βασιλώττο τον γνωρίσαμε στην τηλεόραση μεσώ του ρόλου του στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

    giannis vasilottos04074

    Ο Γιαννης Βασιλώττος, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «[email protected]» και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και στο τρόπο που τον φλερτάρουν.

    giannis vasilottos04072

    «Ανοίγω ένα παραδοσιακό καφενείο με δύο φίλους μου. Συνεχίζω και την επόμενη σεζόν στον “Παράδεισο των Κυριών”. Αρχικά αρνήθηκα την πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” γιατί δεν ήξερα αν μπορώ να το κάνω και τελικά πήραν κάποιον άλλον. Τελικά με πήραν τη δεύτερη σεζόν για το ρόλο του Μπάμπη. Την περίοδο των Μελισσών πήγαινα στη λαϊκή και με κερνούσαν πορτοκάλια, ελιές…» σχολίασε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

    giannis vasilottos04071

    Στην συνέχεια, ο Γιάννης Βασιλώττος αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι: «Θα συζητούσα ένα ριάλιτι που θα ήταν κοντά στις αντιλήψεις μου. Στα social media με φλερτάρουν κυρίως άντρες. Δέχομαι το φλερτ όταν είναι ωραίο, όχι όμως να βλέπω στο Instagram τα απόκρυφα αντρών και γυναικών στις 8 το πρωί. Συμβαίνει συχνά να μου τα στέλνουν στο Instagram».giannis vasilottos04073

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ