X
Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
More

    «Βαθαίνει» η βουτιά για τους δείκτες της Wall Street μετά από την διευκρίνιση για δασμούς 145% στην Κίνα

    «Βαθαίνει» η βουτιά για τους δείκτες της Wall Street μετά από την διευκρίνιση για δασμούς 145% στην Κίνα

    REUTERS / Brendan McDermid




    Σε βαθύ κόκκινο βρίσκονται οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street σήμερα Πέμπτη (10.4.2025) μετά το ράλι το οποίο υποκινήθηκε από την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για αναστολή 90 ημερών σε ορισμένους από τους «αμοιβαίους» δασμούς του.

    Και οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά μετά από την διευκρίνιση του Λευκού Οίκου, πως οι δασμοί ενάντια στην Κίνα ανέρχονται πλέον σε 145% και όχι 125%. Και αυτό γιατί η επιβολή δασμού 125% στα κινεζικά προϊόντα, προστίθεται στον δασμό 20% που είχαν επιβάλλει οι ΗΠΑ στην Κίνα για το εμπόριο φαιντανύλης.

    Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones στη Wall Street σημειώνει πτώση 828 μονάδων ή 2,04%. Ο S&P 500 χάνει 2,78%, ενώ ο Nasdaq διολισθαίνει κατά 3,59%.

    Πιο χαμένες είναι η Apple και η Tesla, οι οποίες υποχωρούν περισσότερο από 6% και 10%, αντίστοιχα. Η Nvidia χάνει περισσότερο από 7%, ενώ η Meta Platforms διολισθαίνει περισσότερο από 7%. 


    Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ